Sandra989 kérdése:
Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az oszi nagyon szereti az egész osztályt és az osztály is őt.Egyik nap szomorú voltam és sírtam,megvígasztalt és el kezdtünk beszélni az életről.Mondta,hogy kellene találkozzunk egy teára,hogy beszéljünk még erről.Nem nagyon akartam,de igent mondtam,hogy ne sértsem meg.Nem akarok menni,mert féltem a hírnevem és neki vannak hátsó szándékai,tudom.Menjek el és tegyem tönkre a hírnevem? Vagy ha nem megyek el,akkor hogyan mondjam meg illedelmesen,hogy nem akarok vele találkozni?Ő nagy nőcsábász,sok diákjával volt már.Mit tegyek?2015. márc. 1. 14:27
1/4 anonim válasza:
Miért olyan híres vagy? ki vagy te ? Madonna?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem.
2015. márc. 1. 15:21
3/4 anonim válasza:
akkor? hogy? nem kell olyant tenned amit nem akarsz
4/4 Kiss Béla04016 válasza:
Mi az,hogy igent mondtál, hogy ne sértsd meg? Mi az, hogy félted a hírneved? Miért tennéd tönkre a hírneved, ha megiszol vele valamit és beszélgetsz vele?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!