Mit tehetnék a depresszió és a piszkálódás központjából való kikerülésre?
Nagyjából évente váltok iskolát, mert sokat költözik a családom. Jelenleg egy nem túl elfogadó és szinte már primitív közösségbe kerültem. Gond nem is lett volna ezzel, de pár diák rám szállt és nem akarnak békén hagyni. Amúgy sem épp könnyű az életem (családi nehézségek) és 1 éve másztam ki a depresszióból (3 éven át tartott), ráadásul még is nehezítik az iskolai életemet.
Nem tudok a tanulásra koncentrálni, stresszes vagyok, és beteg fizikailag és lelkileg is.
Szórakozásból piszkálnak és a " ha nem figyelek rájuk, bekenhagynak" stratégia sem vált be...
Nem tudom mit tegyek. Az illetékesekkel nem lehet értelmesen beszélni, ráadásul a jövőmet is erősen befolyásolja, hogy hogyan állnak hozzám mivel kezdek visszaesni a depresszióba, és jelenleg a középiskolás tanulmányaim közepén járok, és az önképem és szociális életem is romlott.
Mit tehetnék? Mit kellene tennem?
Az állandó költözés alapból nagyon rossz tud lenni.
Szólni kell a tanároknak, szülőknek, igazgatónak. Ha mindenki leszarja, ha minden kötél szakad, a legutolsó dolog, amit tehetsz, hogy minden dühödet fájdalmadat beleadva istentelenül megvered a "főnököt" a szivatós gennyládák közül. De ez legyen az utolsó. Beszélni kéne főleg a szüleiddel. Keressetek pszichológust. Nyugi nem "agyturkász" de sokat tud segíteni, főleg ilyen korban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!