Az ilyen férgekkel mit kéne csinálni?
Figyelt kérdés
Szóval van elég sok gyökér az osztályba, de egy azért szokott szekálni, mert nincs meg az eggyik ujjam, és szokta mondogatni hogy 4 ujjú, meg hasonlók. Múltkor is valami ételel megdobált és ő volt fölháborodva hogy szóltam miatta, az osztálytársaim többsége meg neki adott igazat, hogy mit törödök vele. Az ofőnek meg nem akarom elmondani mert ahogy ismerem őket mégjobban rámszálnának. Szerintetek mi legyen?2014. nov. 5. 23:05
1/6 anonim válasza:
*étellel, törődök, szállt
Amúgy szard le, az ilyeneknek az jelenti a kielélgülést ha látja, hogy te felidegesíted magad ezen. Ha tudomást sem veszel róla akkor abba fogja hagyni egy idő után. Amúgy megkérdezhetem, hogy hányadikos vagy?
3/6 anonim válasza:
Ilyenek mindig vannak.Nyugi van..Arra játszik hogy felhúzod magad.Alapbol ez gyökérség ilyenért szekálni valakit.Normális embernek nem kell mondani ,de ilyenekkel nem érdemes vitába szállni. Vissza is kérdezhetsz :Ja nincs ujjjam és? Neked meg agyad nincs mégis itt vagy.Szólj be és hagyd a fenébe.Az ofőnek ne is mond el de elhintheted hogy egyik rendőr rokonod nagyon mérges lett,és azt mondta utánnanéz a gyereknek.Ezt szigorúan bizalmasan"persze a legpletykásabbnak :D
4/6 anonim válasza:
"Ja nincs ujjjam és? Neked meg agyad nincs"
Ennyi erővel azzal is visszaszólhatna neki, hogy olyan buta,hogy szereti a kakaót ó nélkül ..
5/6 anonim válasza:
Pedig néha vissza kell dobni a labdát,anélkül hogy mégjobban elmérgesedne a helyzet.Ha ráhagyja totálisan akkor kicsinálják.Valami középutat kell keresni
6/6 A kérdező kommentje:
A válaszokat köszönöm, és 10.-es vagyok.
2014. nov. 6. 08:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!