Mi bajuk van velem?
Most lettem 9.-es és már megint én vagyok a "lúzer" szerepében.Általánosban is csúfoltak,piszkáltak..stb.Azt még megértem,mert akkor még nagyon félénk voltam.Leginkább a fiúk szoktak szekálni.Leginkább az ázsiaias szemem,arcom miatt.(gondoltam már,hogy megoperáltatom az egész arcomat)Szóval most 9.-ben még mindig piszkálnak,pedig már nem vagyok olyan félénk.Ált.suliban olyan 87%-ban voltam csendes,de most gimiben kb.60%Szóval van nálam sokkal csendesebb is,de őt egy szóval sem bántják.(talán,mert barna?)Akár hova megyek mindig engem "fognak ki".Van nálam egy fiatalabb fiú(6 oszt.gimibe jár) és állandóan köszön nekem egy nap többször is.Ráadásul olyanok is vannak,akiket én nem ismerek,de ők igen (lányok) és csak úgy hozzám szólnak,köszönnek.(őket tartják gyenyáknak)Persze én nem köszönök nekik vissza.A tablóképem is össze-vissza szúrkálták pár oszt.társam.És kínainak csúfolnak és Shanghaj-nak(fiúk).Pedig én egy szóval sem bántom őket,sőt segítek nekik.Mindig megkérdezik,hogy keleti vagyok-e és,hogy szeretem-e a rizset.....stb.Tegnap is az egyik oszt.társnőm titokban képeket készített rólam(ráadásul nem vagyok fotogén) és feltette a facebook csoportba és ráíratott olyanokat,hogy pl.rizs,sz*pok b*zd meg..stb.Igaz,hogy a többiekről is,de rólam a legtöbb kép!Pedig a lány általában kedves és bírják is.Szerintetek azért fognak ki,mert keleties a szemformám?És van egy fiú,aki állandóan csúfol,minden alkalmat kihasznál erre(állítolag tetszem neki....akkor miért ilyen bunkó?!!!!)
Elég ennyi,köszönöm,hogy végigolvastad!Kérlek adj egy tanácsot!Köszönöm!
A barátokra ne számíts. Ott árulnak el, ahol nem gondolnád. Velem is így megy. Általános óta, végig gimiben is így ment, és most felsőben folytatódott.
Én úgy vélem, hogy vannak emberek, akiknek minden jól megy, és vannak a mások, akiken csak taposni tudnak.
Én már így fogom fel.
Semmit nem tudsz tenni. Én nem tudtam. Tanulj magadnak és igyekezz, hogy kitűnj a többiektől. Az öltözködésedre megint odafigyelj, hogy minél szebb ruhákat viselj.
Nem kell ezt úgy magadra venni, csak szívják kicsit a véred.
Tanuld meg kezelni, vágj vissza. Legyél talpraesettebb.
Különleges vagy ezért irigyek rád.. A fiú aki mindig csesztet de közben tetszel neki az pedig azért csinálja ezt mert éretlen és önbizalomhiányos, esetleg azt hiszi hogy így leplezni tudja hogy tetszel neki.
Meg kéne tanulnod valami keleti harcművészetet és jól elverni őket a technikákkal. Poén lenne.
tudom, hogy ez nem nyugtat meg, de én szeretnék úgy kinézni, mint egy ázsiai lány, szerintem olyan cukik c:
te is biztos aranyos vagy, szóval ne foglalkozz velük :)
#8 Nem vagyok csúnya,azt egy szóval sem írtam.Inkább átlagos.Köszi a választ! (Kínába??Ott látnák,hogy európai vagyok és amúgy sincs pénzem..és nem tudok kínaiul.)
#9 Köszönöm,kedves vagy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!