Elegem van az osztálytársnőmből! Mit csináljak?
Szurjál ki vele jól: tanulj még nála is jobban!
Hogy lehet ilyen aljas, hogy tanulni merészel az iskolában... bezzeg te milyen okos, ügyes és szép vagy, hogy bátran nem tanulsz!
Meg is lesz majd az eredménye a való életben: ő majd diplomás állást szerez jó fizetéssel, te meg mehetsz vécépucolónak... na majd AKKOR hogy fogod utálni! ;)
Nekem is van ilyen osztálytársam (nyíltan utaljuk egymást,okosnak hiszi magát,de egyébként teljesen buta,az anyagot bemagolja így ötös de semmit se ért,beszélsz vele húsz percet és leesik,hogy buta a lány)
Én szimplán ahol lehet leoltom,észre ugyan nem veszi (meg azt se,hogy mindenki utálja) de engem alap helyzetbe se borít ki,csak irritál az ilyen buta és még rá ráadásul egoista személyiség (is)
Az iskolai jegyek nem ( feltétlenül ) tükrözik az ember valós intelligenciaszintjét.
Az osztálytársad fordított pszichológiával kommunikál feléd, reagáld le úgy, hogy te a magad dolgával foglalkozol és nem veszed őt figyelembe akármilyen dölyfösen viselkedik.
Az ilyenek a figyelemre vágynak, feltűnési kényszerük van, azért sajnáltatják magukat.
Ha idegesíteni szeretnéd, rá se hederíts, ha padtársak vagytok próbáld elintézni, hogy ülhess el onnan utána nincs sok dolgod vele.
Na, most az, hogy szid minden tanárt, az vagy jogos vagy nem. Én sem vagyok elégedett minden tanárommal. ( Jöhetnek a ,, te milyen tökéletes gyerek vagy, mindig a tanár a hülye " kommentek, nem fog érdekelni )
Sok sikert és még annál is több kitartást kívánok!
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!