Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nektek van olyan osztálytársat...

Nektek van olyan osztálytársatok akit utáltok? Ha igen akkor hogy viselitek el? .

Figyelt kérdés
nekem van egy lány akit ki nem állhatok..olyan nagyképű és beképzelt és elvan szállva magától..volt egy suli futós verseny és erre elkezdi:Tanár úr nekem nem is kéne futnom mert úgy is első lennék!..meg mindent sajnál mindenkitől de ha őt valamivel megkínálják akkor maréknyival vesz belőle..Egyszer volt egy nagyon nagyon veszekedésünk és semmi kibékülés vagy valami de két hét után vettem egy hamburgert amiből kér(persze nem adtam) azt hittem abban a pillanatban felrugom..meg ő vette el a legjobb barátnőm bár akit ellehet venni azt úgy is elveszik-.-"
2015. jan. 4. 14:21
1 2
 1/19 anonim válasza:
Hát nekem is vannak hasonló osztálytársaim de én tudomást sem veszek róluk inkább próbálok a barátaimmal törödni :)
2015. jan. 4. 14:23
 2/19 NewFreeee válasza:
Hála az égnek már nincsenek osztálytársaim. De mindig is a suli nagy vagányaival nyomultam rajoskodni. Úgy hogy nem igazán volt, engem bírtak.
2015. jan. 4. 14:23
 3/19 anonim ***** válasza:
És szerelmes vagy, vagy szexuális a dolog?
2015. jan. 4. 14:24
 4/19 A kérdező kommentje:
Én is próbálok róla nem tudomást venni és én is a barátaimmal vagyok elfoglalva csak idegesít már a puszta jelenléte még ha meg se szólal akkor is és még az is k**** szar hogy előttem ül-.-"
2015. jan. 4. 14:27
 5/19 anonim válasza:

Nekem is vannak ilyen osztálytársaim. Legszivesebben összeverném őket.

El lehet viselni, a lényeg, hogy legyél semleges, nem szabad hozzájuk szólni, ne mondj róluk senkinek semmit, mert van egy két besúgó és te jössz ki rosszul.

15/L

2015. jan. 4. 14:32
 6/19 anonim ***** válasza:
Hàt nekem ket lany van akik utalnak engem ok nelkul egsyik a legjobb bnom volt de mas a tarsasagom ugyhogy nem erdekelnek engem sot ha ki aarnak velem tolni csak rohogok rajtuk. Ket liba
2015. jan. 4. 14:33
 7/19 anonim ***** válasza:
Ha vannak az osztályban "szövetségeseid", akkor barátkozz velük, találj ki néhány frappáns beszólást, amivel nevetségessé teszed azt a kis szemetet, mindjárt nem ő lesz a legmenőbb. Persze számolj, az ellentámadással is.
2015. jan. 4. 14:51
 8/19 anonim ***** válasza:

Változik valami attól, hogy utálod? Elég baj neki az, hogy ő ilyen. Ha neked vannak barátaid, akkor törődj azokkal és magaddal, ezt a lányt meg felejtsd el, nem érdemes lilulnod a dühtől.

Amúgy vannak vajon szülei ennek a gyereknek? Persze attól még felelős mindenki a viselkedéséért, csak eszembe jutott...

2015. jan. 4. 15:04
 9/19 anonim ***** válasza:

Nevetsegesse tenni? Hat nem latjatok, hogy ez mar most nevetseges?

ha haboruzol a semmin, az nevetseges.... ha erettebb es jobb akarsz lenni nala, akkor nem mesz bele, es nem veszed fel.... es az, hogy nem veszed fel, az nem azt jelenti, hogy flegman reagalsz ra, hanem azt, hogy tenylegesen nem torodsz vele... vagyis nem utalod... legyen semleges vagy pozitiv erzelmed az iranyaba!

2015. jan. 4. 15:07
 10/19 anonim ***** válasza:

Ó, van egy. xd

Apám mondta a taktikát:

Lessem meg a gyenge pontjait (érzelmileg) és azzal vágjak neki vissza. Hmm, fiúnak nem mondható, mert én már sokszor megvertem. A tanárok engem úgy ismernek, mint "a szerény bárány, aki nem árt a légynek sem". Szóval elég jól jön ki ha megverem vagy megsértem, mert beállítom az ártatlan jókislányos pofit.

2015. jan. 4. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!