Nektek van olyan osztálytársatok akit utáltok? Ha igen akkor hogy viselitek el? .
Nekem is vannak ilyen osztálytársaim. Legszivesebben összeverném őket.
El lehet viselni, a lényeg, hogy legyél semleges, nem szabad hozzájuk szólni, ne mondj róluk senkinek semmit, mert van egy két besúgó és te jössz ki rosszul.
15/L
Változik valami attól, hogy utálod? Elég baj neki az, hogy ő ilyen. Ha neked vannak barátaid, akkor törődj azokkal és magaddal, ezt a lányt meg felejtsd el, nem érdemes lilulnod a dühtől.
Amúgy vannak vajon szülei ennek a gyereknek? Persze attól még felelős mindenki a viselkedéséért, csak eszembe jutott...
Nevetsegesse tenni? Hat nem latjatok, hogy ez mar most nevetseges?
ha haboruzol a semmin, az nevetseges.... ha erettebb es jobb akarsz lenni nala, akkor nem mesz bele, es nem veszed fel.... es az, hogy nem veszed fel, az nem azt jelenti, hogy flegman reagalsz ra, hanem azt, hogy tenylegesen nem torodsz vele... vagyis nem utalod... legyen semleges vagy pozitiv erzelmed az iranyaba!
Ó, van egy. xd
Apám mondta a taktikát:
Lessem meg a gyenge pontjait (érzelmileg) és azzal vágjak neki vissza. Hmm, fiúnak nem mondható, mert én már sokszor megvertem. A tanárok engem úgy ismernek, mint "a szerény bárány, aki nem árt a légynek sem". Szóval elég jól jön ki ha megverem vagy megsértem, mert beállítom az ártatlan jókislányos pofit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!