Mit szolnátok hozzá, hogyha az egyik osztálytársatok az öcsétekkel járna?
Nagyon félek a lány véleményétől. Nem vagyunk puszipajtások a csajjal, de egymás torkának sem megyünk(igazából tudtommal nincs baja velem). De mégis tartok tőle, hogy mit szólna hozzá. Valamint, akkor az egész osztály is ezen csámcsogna, mert biztos, hogy nem maradna titokban, nekem pedig nem hiányzik, hogy szétszekáljanak emiatt.
Igazából már a korkülönbség is zavar egy kicsit, bár szerencsére nagyon normális a srác, érett a korához képest és értelmesebben áll a dolgokhoz, mint az átlag. (Tulajdonképpen azt még el is tudnám fogadni, hogy fiatalabb nálam, - másfél évvel, én januárban töltöm a tizenkilencet; bár ő idősebbnek néz ki a koránál - inkább ez a rokoni kapcsolat zavar.)
Szerencsére még nem történt semmi, csak túlontúl vonzónak találom a srácot és egy nagyon jót beszélgettem vele (ami elég ritkán esik meg).
Szóval megrekedtem a "tiltott gyümölcs a legédesebb" sztorinál.
Vélemény?
őszintén?
magasról szarnék rá, ki rokona kinek.. nem fogok én másokhoz igazodni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!