Volt már h nagyon megtetszett nektek egy osztálytársatok?
Figyelt kérdés
én nagyon annak a híve vagyok h sulin belül,pláne osztályon belül nem jó kikezdeni mással,de most valahogy mégis megtetszett az egyik o.társam.vannak jó vagy rossz tapasztalaitok hogy jó-e kezdeni ilyennel vagy inkább hagyjam?2013. szept. 2. 20:22
1/8 anonim válasza:
nekem részegen a fél osztályunk tetszett :)
3/8 anonim válasza:
tetszett már osztálytársam,sőt szerelmes is voltam..de nem éri meg,mert van egy kibebaxott íratlan szabály ami miatt nem kezdett velem (amikor én voltam az ideálja,mert mondta): "házinyúlra nem lövünk"
4/8 anonim válasza:
Szerintem maradj a szokásod híve! :D
5/8 Nem mondod :D válasza:
Akkorát koppanhatsz, hogy na...én anno beleestem egy srácba az osztályból...persze, minő érdekes, neki nem jöttem be:D
6/8 anonim válasza:
Persze,hogy volt.
15/F de tudod,osztályból nem érdemes kezdeni.
7/8 anonim válasza:
Volt persze, de sosem lett belőle semmi. :) Volt olyan is, akivel kölcsönösen kedveltük egymást, de nem mertünk lépni, aztán már késő lett, hol nekem, hol neki volt kapcsolata. :) Aztán elmúlt.
21l
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) akkor hagyom;)
2013. szept. 3. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!