Láttam egy srácot, aki nagyon megtetszett az Edda koncerten, de csak annyit tudok hol dolgozik. Hogy szerezhetném meg az ott dolgozók listáját?
Figyelt kérdés
Ő volt a hangtechnikus.
www.discocenter.hu
2013. aug. 17. 23:32
1/4 anonim válasza:
discocenter@discocenter.hu
Erre írsz egy mailt, amiben elmeséled, hogy megszeretnéd ismerni egy munkatársukat, és hogy kéred, hogy segítsenek felvenni vele a kapcsolatot:) Írd oda, hogy hol s mikor volt technikus, az alapján tudják a dolgozók, kicsoda volt.
Sok szerencsét!
2/4 anonim válasza:
Ilyen béna zenét még mindig hallgatnak, mint az edda? -.-
a kör az egyetlen normális számuk, a többiben majdnem végig ugyanazt a hangot énekli végig a pali. csak a kíséretben van dallam, ez így elég gyenge zenei szempontból.
3/4 A kérdező kommentje:
Ez nem tudom, hogyan kapcsolodik a kerdeshez, illetve nem velemenyekre vagyok kivancsi, hanem tanacsot kertem. de azert koszi
2013. aug. 22. 16:47
4/4 anonim válasza:
A 2-es kommentelőnek üzenem hogy az Eddának igenis jó számai vannak, ha te nem tudod értékelni akkor még nem hallottál béna zenét!!! A kérdésre válaszolva szerintem írj nekik egy e-mailt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!