Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetném vissza az exem SOS (elég bonyolult a szitu)? (bőv. Lent)
Üdv!
8 hónapja mentünk szét az exemmel.Azóta tartjuk a kapcsolatot viberen,talikon...
Elég viharos volt a kapcsolatunk de valamiért mégis szerettük egymást,sőt szeretjük is.Mégis külön vagyunk.Szakítás után 2 hónapig nem beszéltünk.
4 hónapig azt mondogatta hogy jó neki most egyedül,élvezi a szabadságot.Közben meg minden találkozásnál látszott rajta hogy szeret,nem,nem beképzeltem,mondta is,éreztette is,de mégis távolságot tartott.Egyszer aztán átjött és lefeküdtünk.Ez után két nappal,benyögte hogy van valakije(pont az aki miatt anno szétmentünk,ill. kezdődött közöttük valami,kitörölt beszélgetéseket találtam stb.).
Kiderítettem hogy durván április óta vele van ez a csaj.De látszólag egyáltalán nem szereti,olyan mintha egy haverjával jött volna össze és elvannak.
A mai napig találkozunk,beszélgetünk,néha összekapunk,de már átbeszéltük hogy mit kellene másképp csinálnunk,mi volt ami tönkre tett minket.Ja és ezen felül,hiteget,de egyfolytában.Mondok neki valamit hogy "de jó lenne együtt nyaralni kettesben,de ez esélytelen,tudom" pl. és erre azt mondja hogy "soha ne mondd hogy soha".Tehát valamilyen szinten talomban tart.Nagyon szeretném őt visszaszerezni, és elmondása és viselkedése alapján ő is engem,de valamiért nem teszi.Tegnap épp átjött és mielőtt elment egymás nyakába borultunk,mondtam neki hogy szeretem és totál őszintén rámondta hogy ő is engem.De hát ez nem szappanopera hogy a szerelmeseknek külön kell lenniük.Totál nem értem mi történik itt.Véleményeket szeretnék kérni tőletek és tanácsokat.Szerintetek mit csinál mégis,vagy miért csinálja ezt így?
Mellesleg több mint 3 évig voltunk együtt.
Bocsánat a kuszaságért,remélem valamennyire érthető de elég nehéz 8 hónapot besűríteni ide.
21/L
Talán kérdezz rá, hogy akkor most mit akar. Mi ezt honnan tudjuk?
Amúgy ha tippelnem kéne, szerintem csak tartaléknak tart, hogy ha nem jönne be az új csaja, akkor legyen egy pótlék, vagy pedig csak legyen egy ágyasa a mostani csaja mellett. Ha újra akarná kezdeni, már megtehette volna a lépéseket ezirányban. Pl az én exem is visszajött hozzám, pedig ő szakított velem anno, de rájött h szeret, és ő tényleg komolyan gondolta, mert vissza is jött. Ha a te exed is komolyan gondolná,már rég veled lenne újra.
Ha a srác tényleg akar valamit tőled még, akkor tesz is érte. Szerintem szakítsd meg vele a kapcsolatot, jöjjön rá, hogy milyen az, amikor egyáltalán nem vagy neki!
2es válaszoló, neked mennyi idő akart visszamenni hozzád az exed?
rákérdeztem már nem egyszer.értelmes választ sosem kaptam azon kívül hogy külön vagyunk és szeret.semmi bővebb.2 hónapig,1 hónapig sikerült eltűnnöm az életéből.ő keresett magától,de csak azért mert tudni akarta hogy mi van velem,mert nem akarja megszakítani a kapcsolatot velem.hosszabb ideig nem tudom őt békén hagyni mert nagyon nagyon szeretem és ez 8 hónapja még erősebb.
nem tudom mitévő legyek.
ezen felül még volt mikor mondtam neki hogy hagyjon békén,nem akarok tudni róla semmit.nem értette miért.aztán a kövi smsben leírtam neki hogy ha nem hagy békén akkor az elmúlt fél éves beszélgetésünket átküldöm a barátnőjének.onnantól semmi válasz nem jött.egészen egy hónapig.
de nem tudok 8 hónapja más pasira ránézni,mindegyik hidegen hagy.ettől megőrülök.próbálnék túllépni is,de egyszerűen nem megy.néha már bolondnak érzem magam hogy nem megy.segítsetek:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!