Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetném vissza egy év után?
A barátommal 2011 óta szeretjük egymást, de egy éve vagyunk komolyabban együtt. Mivel távkapcsolatban vagyunk (200 km) sokszor, ha nincs pénz, és havonta találkozunk, annyira nehezen viseljük már az utolsó napokat, hogy ingerültek leszünk. Tegnap is ez történt, másfél hónapja láttam, és összevesztünk jellemzően egy butaságon, aztán már a hangnemen. Ő is volt hogy ilyen volt velem, de most nem hagytam magam és kiálltam az igazamért, és szerinte''tiszteletlenül'' beszéltem vele, és feleseltem. Azt mondta veszekedésnél ez már az utobbi napokban elöjött, és ugy látszik az iagzi természetem, ő nem kér belöle. Mert hogy még az apja sem mer igy beszélni vele, én hogy engedhetem meg magamnak. . . (szerintem ilyenkor is túlreagálta a dolgokat, és érzékenyen vett mindent, de bevallom én is hibás vagyok )
Azt mondta jó volt, szép volt ez az egy év. És nincs több esélyem, megigértem neki a múltkor hogy nem beszélek igy vele, többet nem ad a szavamra.
És hogy a barátja még lehetek.
Én nem értem, annyit küzdöttünk egymásért, és csak így ennyiért eldob.. :/
Egy lány
De édi vagy, hogy pörgeted magad. :D
Hát nem tudni, mennyire komolyan mondta, szerintem csak a vita hevében. Ne tolakodj, hagyd, hogy ő keressen, de azért néha egy sms-t írhatsz neki, hogy gondolsz rá.
Beszéljétek meg.
Ha tudod, keresd meg személyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!