Horvátba találkoztam egy magyar fiúval és nagyon megtetszett. Szerintetek lehetséges hogy összejöjjünk?
Figyelt kérdés
Ezzel csak az a baj hogy ő Tata környékén lakik é pedig Pécsnél... Neki tetszik egy másik lány de nála van egy szabály hogy osztálytársal nem jön össze... Valakik szerint lehetetlen hogy sikerüljön mások meg azt mondják hogy ne érdekeljenek mások véleményei. Segítsetek mit csináljak? :(2013. aug. 17. 11:51
2/8 anonim válasza:
A nevét tudod, nem? :)
Ha észrevetted hogy tetszenél neki, akkor keresd meg neten, írj neki, talizzatok.. hátha :))
3/8 anonim válasza:
horvátba? intelligencia megvan...
5/8 anonim válasza:
Keféljetek egyet amíg ,,horvátba'' vagytok, aztán felejtsd el.
6/8 A kérdező kommentje:
Már bocs de nem tök mindegy hogy horvátot vagy horvátországot írok? így is levágtátok nem? és nem értem hogy ezért mért vagyok k**va... -.-
2013. aug. 17. 16:09
7/8 anonim válasza:
ha neked mindegy, h horvát vagy horvátország, akkor az is legyen mindegy, h minek nevezünk te csicska
8/8 anonim válasza:
Itt mindenki ennyire hülye a nyelvtanhoz?! Horvátországban esetleg
találkozhatott a kérdező a sráccal,de Horvátországba semmikép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!