Van egy fiú, facen írtam rá, akkor szakított a barátnőjével 2 év után tehát eléggé le volt hangolva. Elég sokat beszélgettünk akkor felajánlottam hogy találkozzunk csapda volt, ott voltak páran, kiröhögtük de azóta tényleg megtetszett. Help?
Segítsetek!
Azóta tényleg tetszik! Hogy mondjam el neki hogy most már tényleg szeretnék találkozni vele!
(Végig ő volt a "jobb fogás" külsőre, belsőre, csodálkozdtam is amikor belement a "csali-taliba")
16/f-16/l
RIBIZLI
Az ilyenek fognak először kihullani..
Énis voltam úgy mint a fiú../majdnem öngyilkos lettem/
Na jó, félretéve első felindulásomat:
1.) Bocsánatot kérsz a múltkori eset miatt
2.) Elmondod, hogy mekkora hülyeséget csináltál, mert tényleg tetszik neked (nem fogja elhinni)
3.) Bebizonyítod valamivel. Csinálsz neki valamit személyesen (ajándék, süti, hasonló) és elviszed v. odaadod neki.
Talán így megbocsát. Mondjuk én így se tenném, de már nem utálnám annyira a csajt.
Aztán készülj fel, mert ha bosszúálló, lehet hogy ezután ő hívja el a randira a haverjait, hogy kiröhögjenek. Csak, hogy megtudd milyen érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!