Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy viszonyulnátok ahhoz, ha...

Hogy viszonyulnátok ahhoz, ha egy új osztálytársatok jönne 11. ben és facebookon megbökne?

Figyelt kérdés
Hülyén hangzik a kérdés, második hete tart itt a suli és van akikkel nem is beszéltem még talán egy szót sem, arra vagyok kíváncsi ti hogyan reagálnátok? Igazából ebből valami beszélgetést kezdeményeznék és ez onnan jött, hogy az egyik csaj engem kezdett bökögetni és 3-4 bökés, visszabökés után rám írt és kiderült, hogy tetszem neki állítólag. (Állítólag k_rva és nem is olyan szép de nem ez a lényeg most) Szóval azt gondolom, hogy ezt a módszert akár én is használhatnám beszélgetések kezdeményezésére.
2013. szept. 23. 23:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Hogy mit csinálna ??
2013. szept. 23. 23:36
 2/9 anonim ***** válasza:
szóval megbökött facebookon? mesélj még magadról
2013. szept. 23. 23:37
 3/9 anonim ***** válasza:
bezony, nem lehet ám csak úgy ráírni valakire, előtte még bökdösni is kell szegényt
2013. szept. 23. 23:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem maradj a csajnál és használd ki az alkalmat egy jó menetre aztán mehetsz vissza fakebukozni.
2013. szept. 23. 23:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Bazz:D:D Én hogy viszonyulnék hozzá? Szerintem sütnék neki egy csokitortát, amiben s.z.a.r van. Vagy megdobálnám rohadt krumplival:D
2013. szept. 23. 23:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Bökd vissza bicskával, úgyis azt szokta a néped.
2013. szept. 23. 23:43
 7/9 anonim ***** válasza:
De ő nem is cigány! Csak kreolbőrű erdélyi.
2013. szept. 23. 23:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Linkeld be a facédat megböknek innen is páran!
2013. szept. 23. 23:49
 9/9 anonim ***** válasza:

á, idegösszeomlást kapnék.

Pláne, ha még tetszenék is "állítólag" az illetőnek, és kiderülne, hogy "állítólag" a legyet is röptében típusú.

na neeem...ez sok lenne

2013. szept. 24. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!