Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha régóta bejönne egy osztályt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha régóta bejönne egy osztálytársatok, utolsó évben elmondanátok neki?

Figyelt kérdés

2013. okt. 25. 20:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Maximum akkor ha tudnám, hogy többet sosem látna.
2013. okt. 25. 20:54
 2/9 anonim ***** válasza:
akkor meg már minek???????
2013. okt. 25. 20:54
 3/9 anonim ***** válasza:
El,legalább nem maradna bennem.
2013. okt. 25. 20:56
 4/9 anonim ***** válasza:
aha, ha nem látom többet mind1, és ha meg viszonozza, akkor meg látom:)
2013. okt. 25. 20:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Elmondanam, mert tudom, hogyha nem tennem meg nagyon sokaig ragodnek azon, hogy MIERT NEM?! , Es,hogy lehettem ilyen hulye?...stb
2013. okt. 25. 21:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Én nem.
2013. okt. 25. 21:08
 7/9 anonim válasza:
Én bár nem utolsó évben, de most nyáron(11.-be járok) elmondtam neki, de sajnos a fiú elköltözött, szóval nekem mondhatni az utolsó év volt amit vele töltöttem és bánom, hogy nem mondtam el előbb!
2013. okt. 25. 22:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen,en biztosan elmondanam!

Ha erzel is egy kicsi,de valamennyi eselyt arra,hogy kolcsonos ,akkor meg plane ;) Ha nem tudod,hogy mit erez,meg egy kicsit sem,akkor meg eppen azert! Nincs vesztenivalo,abszolut.

4.re azert mar ezt igen tudni kellene kezelnie a masik felnek is. En azt mondom,legy bator,es mondd el neki ,ki tudja,lehet ez eleted egyik fordulopontja,es ez kihatassal lesz a jovodre ,de ha nem mondod el ,akkor nem fogod megtudni soha,csak marad a ketely..

2013. okt. 26. 00:35
 9/9 anonim ***** válasza:

Én első év vége felé döntöttem el, hogy nem mondom el. 2 hónappal később ismertem meg a férjemet:)

nekem megérte.

27/N

2013. okt. 26. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!