Szerintetek melyik elfogadhatóbb, ha egy tanár meleg, vagy ha alkoholista?
a melegseg nem akadalya annak h egy ember normalisan leadja az anyagot az oran. en is tanarnak keszulok es remelem azoknak a gyereket is fogom tanitani akik elitelik a melegseget es talan a gyerekeik nem ugy allnak hozza az egesz temahoz mint a szuleik.
19 eves meleg
Mégis miért ne lenne elfogadható egy meleg tanár? Semmi veszélyt nem jelent a gyerekekre, nem is tudom, miért histik egyesek, hogy aki meleg, az automatikusan pedofil. Bár ha meleg lennék, akkor nem verném a munkahelyemen nagy dobra, pont a tudatlan, sötét emberek miatt.
Az alkoholistával sincs baj, amíg nem megy ittasan tanítani. Különben is, ki vagyok én, hogy ítélkezzek mások felett?
Volt egy alkoholista tesitanárom, aki számon kérni képes volt, tanítani nem. Agresszív volt, hangos, és molesztált is diákokat. Annyi volt a szerencséje, hogy az igazgató csókosa volt. Még mi voltunk letolva, mikor jelentettük a dolgot, egy súlyosabb esetnél...
Sok osztálytársam, - aki amúgy szeretett mozogni - utálta meg a tesi órákat.
A melegekkel nincs bajom. Ha jól tanít, nekem tök mindegy, kit és hogyan ***** az ágyában.
Szóval az alkoholista rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!