Segitetek? Azt. Hiszik hogy meleg vagyok?
Figyelt kérdés
Azt hiszik rollam , hogy meleg vagyok . az osztalyba jobban kijovok a lanyokkal mint a fiukkal . Mikor kibel logok . Az osszes giu a haverom , kiveve 1 , akit kikozositunk . A lanyoknal van jopar . Van egy lany , akit szeretek , es vele szoktam logni . Focizni csak akkor szeretek ha egyedul van tesin az osztaly . Ha komiba kerdeztek valaszolok . 14/f2014. okt. 17. 14:03
1/12 A kérdező kommentje:
Hogy " viselkedjek " , meg minden . Ha van valami " tippetek " irjatok.
2014. okt. 17. 14:04
2/12 anonim válasza:
Ha van egy lány, akit szeretsz, és vele jársz, akkor nem hihetik azt, hogy meleg vagy.
3/12 anonim válasza:
Tudod nem ciki, ha valaki meleg. Buta vagy, amiért ezen pánikolsz és sok buta emberrel vagy körülvéve, akik azt hiszik, ezért meleg vagy, ha meleg vagy, az rossz. Agymosott kölkök.
4/12 A kérdező kommentje:
De ez a baj . Nem jarunk , csak szeretem ..... Mar tobbszor kerdeztem tolle hogy jarna e velem , de azt mondta hogy kesobb ...
2014. okt. 17. 14:23
5/12 anonim válasza:
Először is, kezdj el ékezeteket használni, és ne rakj szóközt az írásjelek elé.
Második lépés: Mondd meg nekik, hogy nem vagy meleg. Ha ez nem elég nekik, akkor szard le, higgyenek amit akarnak.
6/12 A kérdező kommentje:
bocsi , telorol vagyok . lesarom oket , de azert idegesit egy kicsit
2014. okt. 17. 14:27
7/12 anonim válasza:
Ne törődj másokkal mit hisznek, a lényeg az hogy jól érzed magad a csajokkal ami tök normális dolog. Szerintem irigyelnek érte hogy nem tojsz be tőlük.
8/12 anonim válasza:
Rakj a telódba meztelen női képeket és azt nézegesd, mutasd meg nekik is , hogy milyen jó nők és mondd el, hogy milyen jó lenne neked az egyik.
9/12 anonim válasza:
Én is telóról vagyok, mégis meg tudom várni azt a fél másodpercet, amíg felhozza az ékezetes betűket.
Nekem egy pár éve még hosszú hajam volt, sokan hitték, hogy meleg vagyok, ha szóba került akkor megmondtam, hogy: nem vagyok meleg, téma lezárva. Ez a probléma, hogy téged idegesít. Ha pedig tényleg meleg lennék, ahoz sem lenne semmi közük.
10/12 anonim válasza:
Ige, tegyél úgy, ahogy a #8 mondja. Egyébként ebben a korban még nincs is olyan, hogy valaki meleg, csak ezt hallják és akkor valamivel cikizni kell a másikat. És úgy látják ezzel lehet is, hiszen melyik fiúnak se lenne ez sértő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!