Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Segitetek? Azt. Hiszik hogy...

Segitetek? Azt. Hiszik hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Azt hiszik rollam , hogy meleg vagyok . az osztalyba jobban kijovok a lanyokkal mint a fiukkal . Mikor kibel logok . Az osszes giu a haverom , kiveve 1 , akit kikozositunk . A lanyoknal van jopar . Van egy lany , akit szeretek , es vele szoktam logni . Focizni csak akkor szeretek ha egyedul van tesin az osztaly . Ha komiba kerdeztek valaszolok . 14/f
2014. okt. 17. 14:03
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Hogy " viselkedjek " , meg minden . Ha van valami " tippetek " irjatok.
2014. okt. 17. 14:04
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha van egy lány, akit szeretsz, és vele jársz, akkor nem hihetik azt, hogy meleg vagy.
2014. okt. 17. 14:20
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Tudod nem ciki, ha valaki meleg. Buta vagy, amiért ezen pánikolsz és sok buta emberrel vagy körülvéve, akik azt hiszik, ezért meleg vagy, ha meleg vagy, az rossz. Agymosott kölkök.
2014. okt. 17. 14:22
 4/12 A kérdező kommentje:
De ez a baj . Nem jarunk , csak szeretem ..... Mar tobbszor kerdeztem tolle hogy jarna e velem , de azt mondta hogy kesobb ...
2014. okt. 17. 14:23
 5/12 anonim ***** válasza:
79%

Először is, kezdj el ékezeteket használni, és ne rakj szóközt az írásjelek elé.

Második lépés: Mondd meg nekik, hogy nem vagy meleg. Ha ez nem elég nekik, akkor szard le, higgyenek amit akarnak.

2014. okt. 17. 14:24
 6/12 A kérdező kommentje:
bocsi , telorol vagyok . lesarom oket , de azert idegesit egy kicsit
2014. okt. 17. 14:27
 7/12 anonim ***** válasza:
58%
Ne törődj másokkal mit hisznek, a lényeg az hogy jól érzed magad a csajokkal ami tök normális dolog. Szerintem irigyelnek érte hogy nem tojsz be tőlük.
2014. okt. 17. 14:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Rakj a telódba meztelen női képeket és azt nézegesd, mutasd meg nekik is , hogy milyen jó nők és mondd el, hogy milyen jó lenne neked az egyik.
2014. okt. 17. 14:32
 9/12 anonim ***** válasza:
79%

Én is telóról vagyok, mégis meg tudom várni azt a fél másodpercet, amíg felhozza az ékezetes betűket.

Nekem egy pár éve még hosszú hajam volt, sokan hitték, hogy meleg vagyok, ha szóba került akkor megmondtam, hogy: nem vagyok meleg, téma lezárva. Ez a probléma, hogy téged idegesít. Ha pedig tényleg meleg lennék, ahoz sem lenne semmi közük.

2014. okt. 17. 14:36
 10/12 anonim ***** válasza:
25%
Ige, tegyél úgy, ahogy a #8 mondja. Egyébként ebben a korban még nincs is olyan, hogy valaki meleg, csak ezt hallják és akkor valamivel cikizni kell a másikat. És úgy látják ezzel lehet is, hiszen melyik fiúnak se lenne ez sértő?
2014. okt. 17. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!