Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek melyik elfogadható...

Szerintetek melyik elfogadhatóbb, ha egy tanár meleg, vagy ha alkoholista?

Figyelt kérdés
Középiskolában melyik tanárt ítélnétek el jobban a diákként, szülőként?

2014. dec. 20. 19:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
8%
Alkoholista rosszabb, viszont a tanár férfi létére ne viselkedjen úgy mint egy nő.
2014. dec. 20. 21:29
 12/25 anonim ***** válasza:
91%

Ismerek meleg tanárt, semmi nem látszik rajta, de messze az egyik legjobb pedagógus, akit ismerek, minden elfogultság nélkül. Persze ez nem azért van, mert meleg. A másik tanáron se látszik semmi, szereti a munkáját, és már 8 éve a szakmában van.

A szexuális orientációnak az iskolához semmi köze. Senkiről sem lehet alapba megállapítani, hogy meleg vagy heteró. Egy heteroszexuális férfi is viselkedhet kissé lányosan (ismerek párat).

Nekem viszont volt alkoholista tanárom. Ha nem annyit ivott, akkor végviccelte az órát, és alig haladtuk. Ha sokat, akkor olyan sz...mét volt, mit a fene. Végfeleltetett mindenkit szépen sorban, elég sok (igazságtalan) egyessel.

Szóval: alkoholista szerintem nem elfogadható. Ha csak az iskolán kívül az, akkor még azt mondom, belefér, de ha ez a munkáját is befolyásolja, akkor mindenképpen szólni kell az igazgatónak.

2014. dec. 20. 21:34
 13/25 anonim ***** válasza:
95%

Már ne is haragudj, de hol írják azt, hogy egy meleg ember nem taníthat? :DDDD Vagy a szexuális életéről tanít a matek órán? Vagy talán a nála 15 évvel fiatalabb kisfiúkat kergeti a szerelmével? Östenem ... Gratulálok.

Nyilván egy alkoholistát ítélek el ... Főleg, ha tanár.

Az én általános iskolámban, 4.ik osztályig tanít egy férfi, aki meleg. Nabumm. ...

2014. dec. 20. 21:37
 14/25 anonim ***** válasza:
79%
7esnel a pont :)
2014. dec. 20. 22:23
 15/25 anonim ***** válasza:
94%
semelyket sem itelnem el de az alkesznek nem nagyon orulnek.. a melegseg meg egy dolog.. en is meleg vagyok de nem masztam meg ra senkire az eletben es a tetsi erintkezest is kerulom, a meleg tanertol sem szabad felni, es p, ha a gyerekek szeretik ezt a meleg tanart es felneznek ra akkor a gyerekeknek is jo velemenye lehet a melegkrol, es ha meleggel talakozik akkor eszbe fog jutni az tanar akit nagyon bir.
2014. dec. 20. 22:27
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyiket se ítélem el, de ha az iskolában is ittas egy tanár az probléma
2014. dec. 21. 11:24
 17/25 anonim válasza:
0%
En meg mar nagyon szeretnem,ha alkesz-ha nem,hogy egy igazi/profi/ tanar jol le×zopjon! 50-fiatalos,jofa×ku krapek va gyok.
2014. dec. 21. 13:05
 18/25 anonim ***** válasza:
91%

Már nem azért, de a szexuális beállítottsághoz a munkának semmi köze.

Attól mert valaki meleg, még nem fog rámászni mindenkire, és nem lesz automatikusan pedofil, vagy megerőszakoló, nem is értem, hogyan gondolhatnak egyesek ilyenre. Én is meleg vagyok, és lám, tanárnak készülők, de soha a büdös életbe eszembe sem jutna megkörnyékezni valakit egy osztályból, vagy utalásokat tenni. Aki ilyet csinál, az nem való pedagógusnak, legyen meleg, vagy heteroszexuális. (mellesleg az egyetemen előfordult olyan, hogy egy férfi tanár megmondta pár lánynak, hogy ha miniszoknyában jönnek, akkor megvan a 2-es)

Az alkoholizmus más téma. Én egyértelműen eltiltanék olyat a pedagógiai munkától, aki alkoholproblémákkal küzd. Az alkohol az embert kiszámíthatatlanná teszi. Lehet valaki tőle szimplán vicces, de lehet, hogy agresszív lesz egy bizonyos mennyiségtől. Arról nem is beszélve, hogy a diákokat hátráltatja a tanulásban, és az érettségire való felkészülésben. Ráadásul elég kellemetlen és rossz szituációkba keveredhet a diákokkal az ilyen tanár, mert hát ugye aki részeg, annak nincsenek az adott pillanatban gátlásai, így őszintén kimondja azt, amit gondol, ami lehet, hogy eléggé sértő egy diákra, vagy több diákra nézve.

2014. dec. 21. 13:57
 19/25 anonim ***** válasza:
25%

Nem gáz egyik se.

Nekem csak a családos alkesz szaktanárokkal van tapasztalatom.Jó arcok,főleg már a kora reggeli órákon belőve.Másnaposan nem baxakodnak,próbálják túlélni ők is a napot.Vedelik a vizet óra közben is.:)

2014. dec. 21. 18:23
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Azonkívül, hogy csak egyes idióták szerint elítélendő a melegség, tegyük hozzá, hogy semmi közöd a tanárod szexuális beállítottságához. Ahogy ahhoz sem, hogy alkoholista-e vagy sem, amíg nem tanít részegen. Volt egy 'iskolán kívül' alkoholista tanárom, a legjobb tanár volt, a tanítás szempontjából is, de a legviccesebb, legkedvesebb, és a legjobban ő tudta leadni a tananyagot. (És nem azért mert a többi tanár volt szar, köztük is voltak nagyon jók.)
2014. dec. 22. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!