Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért van ennyi alkoholista a...

Miért van ennyi alkoholista a Dunaújvárosi Főiskolán?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom itt nincsenek rendes kultúrált emberek, mindenki seggrészegre issza magát, nem ismernek mértéket.

2014. okt. 22. 01:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
39%

Egyrészt évek múlva vissza sírod még ezt, inkább élvezd velük együtt az életet, ne legyél begyöpösödött, a kollégiumi évek erről szólnak, rendjén van ez így...

Másrészt nem csak a Dunaújvárosin folyik ez, hanem a világon minden fősuliján

2014. okt. 22. 02:16
 2/12 anonim ***** válasza:
56%

Azért mert ez a Dunaújvárosi Főiskola. Mégis mit gondolsz, milyen réteg jár már ide? Akinek a Harvard túl gyenge volt? Attól aki eleve legalulra árazza be magát, mégis mit vársz?

#1 nem, nem erről szól, csak azoknak akik aztán 24 évesen keseregni akarnak, hogy munkanélküliek, csórók, nem értenek semmihez, és hajj de rossz dolog felnőni! Persze ha valakinek megéri feláldozni a hátralévő hatvan évét három év bulizásért, akkor hajrá. És itt ismét visszakanyarodnék az ide járók értelmi szintjére.

2014. okt. 22. 02:28
 3/12 anonim ***** válasza:
71%

Én meg rávilágítok, hogy a második válaszoló egy besavanyodott p öcs... Senkinek semmi hátránya nem származott, ha a kolis időszakában kiélte magát, kibulizta, kitombolta.. Tudod aki ezt nem tette meg akkor, arra 30 évesen fog rátörni, és ha már felesége lesz és gyereke, akkor a család fogja megsínyleni...

A szezont meg ne keverjük a fazonnal, mindenki oda ment tanulni, ahová tudott, és akart is.. Semmi köze az alkoholizmusnak ehhez.

2014. okt. 22. 02:32
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Hiányzik a kulturált szórakozás?

Teremtsen magának!

2014. okt. 22. 02:57
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
#3 lehet, hogy elképesztő lesz, amit mondani fogok, de az emberek jelentős részének nem a korlátlan bebaszás jelenti a szórakozást. Ők néha a gyakorikérdéseken elképednek, hogy mások tényleg a kocsmapultot választják ahelyett, hogy mondjuk ösztöndíjakkal bejárnák a világot, vagy bármi olyat csinálnának a legproduktívabb éveikben, aminek értelme is van. De mindenkinek szíve joga úgy elkúrni az életét, ahogy akarja.
2014. okt. 22. 03:26
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
#5: Én meg ismét rávilágítok a szűk látókörödre, és a témától való eltérésedre, ugyanis tájékoztatlak hogy nem zárja ki egymást a kettő dolog.. Igenis lehet kiemelkedő teljesítményt elérni a tanulásban amellett is, hogy az ember a főiskolás évei alatt a bulit, haverokat sem veti meg... Ösztöndíjas, eredményes, és sikeres tanulmányi eredmények nem igényelnek apáca életet, akinek jó az agya, és nem kell a 24 órából 28-at tanulnia ahhoz, hogy eredményt érjen el, akkor esténként bele tud férni a haverok, buli, és a pia.
2014. okt. 22. 03:38
 7/12 anonim ***** válasza:
56%
#5-ös, még kiegészíteném annyival, hogy a barátom summa com laude tette le a jogi diplomáját mindannak ellenére, hogy a tanulmányi évei alatt az elzüllés összes módját bemutatta, bele értve a hányásban-fetrengéses bebaszást is, önmaga egyszemélyben lehetett volna egy komplett drogprevenciós program is... Talán másképp végig se tudta volna csinálni.. Most több gyerekes felelősségteljes családapa, és én informatikusként egy év alatt keresek annyit, mint amennyi neki most a havi alapfizetése egy jól menő biztosító társaság vezető ügyvédjeként... Mosolyogva, nevetgélve emlékszik vissza az átélt eseményekre, és saját bevallása alapján egyáltalán nem bánta meg, nagy hiba lett volna kihagynia mindazt az élményt... Tessék, íme egy tökéletes példája annak, hogy milyenek is az egyetemi évek..
2014. okt. 22. 03:46
 8/12 anonim ***** válasza:
83%

egyrészt attól még senki nem lesz alkoholista, hogy hetente egyszer (párszor) leissza magát valami ócska buliban. az alkoholizmus egy betegség, nem unatkozó fiatalok szórakozása, ne keverd a fogalmakat.

másrészt igen, nyilván nem kell hatalmas agytrösztnek lenni a dunaújvárosi főiskolához. harmadrészt pedig, egyetértek az előzőekkel, nagyjából mindenhol ez van, ezt csinálják az egyetemisták, tetszik, nem tetszik. ami oké, én is szoktam inni, nem vagyok álszent, szerintem nincs ezzel semmi baj. amit viszont szánalmasnak és megvetendőnek tartok, amikor valakinek csak ekörül forognak a gondolatai és még kifejezetten büszke is rá, hogy hú de bebaszott. grat.

2014. okt. 22. 11:39
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Itt, ahol sok a kötetlenség, felszabadult mindenki, végre megtapasztalható, mik azok a határok, amik a kulturált bebaxást jelentik.

Van, aki emellett is tud tanulni,van aki enélkül sem,és a kettő között széles a skála.

Sok buli volt, ahol semmi alkohol nem fogyott, de volt IHB is.

Ezert felesleges egymás torkának ugrani.

2014. okt. 22. 11:49
 10/12 anonim ***** válasza:
54%

Azzal semmi baj sincsen, ha valaki néha fiatalon alkohol ügyben átesik a páratlaujjú patás tulsó oldalára. A probléma ott kezdődik, amikor az egyetem, csak erről szól.

Ami a Dunaújvárosi Főiskolát illeti mégis mit vártál? Nem éppen a magyar felsőoktatás krémjébe jársz. Az intézmény szinte összes szakára minimum ponthatárral be lehetett kerülni, tehát egy elég alja hely, ami minden hülyét felvesz.

2014. okt. 22. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!