Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak az ilyen helyzet...

Mit csináljak az ilyen helyzetekben?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, hetedikes.Az osztálytársaim folyton ordítoznak,és már megsüketülök tőlük. Mikor kérdeznek valamit, akkor konkrétan harmadszorra sem értem, amit mondanak, és emiatt kicsit hülyének érzem magam :( Megszoktam kérni őket, hogy egy kicsit vegyenek le a hangerőből, de egy idő után megint elkezdik.Tahó módon meg nem akarom megkérni őket hogy " Kuusoojjjál mááár!" Mert a barátnőim ezt szokták, de ebből kb az következik, hogy még több zaj lesz úrrá. :D
2014. dec. 15. 18:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Az én osztályom is ilyen..... Nem lehet ellene semmit tenni, Pont azért nem maradnak csöndbe, mert megkérted őket, nem tudom ki tudna erre értelmesen válaszolni, én ezt tudtam.
2014. dec. 22. 12:01
 2/2 anonim válasza:
Nálunk órán is ugyan ez megy. Nem tudsz tenni ellene, de minél jobban kéred azt hogy halkuljanak el, annál hangosabbak lesznek. bocs hogy ezt mondom de ne érdekeljen mit mondanak, szard le! Ha fontos lenne elmondaná érthetően.
2014. dec. 24. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!