Ti mit csináltok ilyen helyzetekben? (Férfiakhoz)
Ha van egy nő a környezetedben, akit nem találsz szépnek, de józan, barátságos és nem vétett ellened, akkor az ilyen hétköznapi helyzetekben hogyan állsz hozzá?
- Ha este ti ketten vagytok az utolsók, akik hazamennek, akkor felajánlod neki, hogy hazakíséred, hogy ne essen baja a sötét utcákon, vagy teljesen hidegen hagy?
- Előre engeded az ajtóban, ha egyszerre mennétek be valahová? (ez csak akkor kérdés, ha amúgy megteszed más nőkkel is, mivel ma már nem mindig szokás ez)
- Ügyelsz arra, hogy szépen beszélj vele, vagy teljes nyugalommal elereszted magad, mint egy haver társaságában. (Mondván, hogy úgysem akarsz tőle semmit, nem számít, hogy alpári bunkónak tart)
- Hasonlóképpen az előzőhöz: Ha barátnak már szimpatikus, akkor ugyanúgy állsz hozzá, mint a férfi barátokhoz, vagy azért figyelembe veszed, hogy ő egy nő? (az apró, hagyományokból adódó udvariasságokat vele szemben is betartod.)
Nagyjából ezek jutottak eszembe a kérdéshez, de ha valamivel ki tudjátok egészíteni, ami által jobb képet kapok az egészről, azt is nagyon megköszönöm.
1, Ha kifejezetten rondának találom akkor felajánlom hogy elkísérem, hogy másnak ne essen baja ha szembe találkozik vele a sötétben.
2, Nem, mert még a végén döbbenetet okoz a jelenlétével, előbb én mennék és elkiáltanám magam: "Ezt nézzétek mit találtam!"
3,Igen, eleresztem magam.
4, Persze, azért ezeket az alap udvariassági dolgokat illik betartani, mégsem vagyok olyan bunkó. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!