Mit lehet ilyen helyzetekben tenni?
Ne haragudj,nem akarok lesüllyedni erre a szintre,de muszáj lesz,mert sokan nem fogják megtenni,de ha én vágom hozzád az igazságot,akkor talán megérted.
Az átlag ember nem biztos,hogy szereti az erőszakot,sőt biztos,hogy legszívesebben minden kultúrált magyar ember kerüli az erőszak minden egyes formáját.
Ha engem kirabolnának,akkor nem tudnék mit tenni,mert 18 éves lány vagyok,akinek az ereje nem ér fel 1 felnőtt,idősebb férfiéval sem.Csak 64 kg vagyok,és ezek a kulturálatlan szegény emberek általában a kajáért lopnak,ezért ők vannak 100-120 kg is.Mit tud tenni egy ilyen lány,mint én?Nálam nincs paprikaspray,kés,és semmi ilyen,mert még eddig nem kerültem veszélybe,és este nem kellett eddig olyan környékre mennem,ami veszélyes volt.
Ha kellett volna,akkor tuti,hogy egyedül nem császkáltam volna ilyen helyekre,ha pedig valami csoda folytán egyedül mennék egy veszélyes helyen,és megpróbálnának kirabolni,akkor sem tudnék semmit tenni,maximum utána feltudnám jelenteni az illetőt,de körülbelül az is nagyon értelmetlen lenne,mert hiába adnék személyleírást,mert a magyar rendőrség elég gyenge.
Ha bárki elkezdhetne idegbeteg módon lövöldözni az utcán,akkor pszichiátriára vinnék,és valóban:minden ilyen "ember",aki lövöldözne és folyamatosan üldözési mániája lenne,az elmebeteg...és odavaló a pszichiátriára,tudod!?
Oka van annak,hogy folyamatosan félsz.Durva oka...
Hiába van nyilván igazad,hogy nőtt a bűnözés Magyarországon,de ez ellen nem neked kellene tenned,hanem az államnak.Ők meg csak magukkal vannak elfoglalva,ők megkapják a fizetést,miközben a szavazók meg rájuk szavaznak...feleslegesen.SENKI nem tette eddig rendbe az országot,mindenki csak fújta a demagóg ígéreteit.
Ezért lettem pártatlan,és voltam is igazából mindig is az.
Elítélhet a véleményem miatt bárki.De akkor legyetek szívesek említeni egy jelenlegi magyar politikust,aki az emberek hasznára igyekszik intézkedni,cselekedni!CSAK EGYET EMLÍTSETEK!
Te is elég primitív vagy, kérdező. A szűklátókörűségedről nem is beszélve. Nem attól függ, ösztönlény vagy -e, hogy milyen származásúak a szüleid.
Az elméleted meg szar, hibás. Ha visszaüt a magyar, jönnek a kések, ha szúr a magyar, jönnek a lőfegyverek. Ha nem a fotelból osztanád az észt, 0 tapasztalattal, tudnád, hogy pont leszarják te hányat ütsz, ha bunyó van. Addig kell játszani előttük a nagy fiút, amíg még csak szó sincs testisértésről, utána ígyis-úgyis beszoptad.
Ha elkezdesz szúrkálódni, a saját seggedbe fogják feldugni a késecskéd.
Lőfegyvert csak kitárazva hordhatsz. Nincs olyan gyors rambo, aki stresszhelyzetben betárazna egy fegyvert, és nincs olyan lassú dzsipó, aki ne tudná azt megakadályozni.
Két rablási kísérleten vagyok túl, és egyszer se hagytam magam, mégis szétkentek volna, ha nincs rohadt nagy mákom.
Nem az átlagembernek kéne jampiskodni a cigányokkal, hanem a rendőröknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!