Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ilyen helyzetekben?
Nagyon nehezen oldódom társaságban. Nem tudom igazából mitől félek,régebbi traumáim miatt eléggé antiszociális lettem. Szűk baráti körben azonban,azok között,akik igazán ismernek,nagyon is tudok önmagam lenni,jófejnek,és viccesnek tartanak... DE ha idegenekkel találkozok,pl. a barátom társaságával,akikkel azelőtt még nem,nem tudok beszélgetni.
Nehezen találok témákat..Hogyan lehet hozzászólni olyan témákhoz,amihez semmi közöm nincs,és nincs meg a közös előismeret?
Akik nehezen beszélnek,nehezükre esik a feloldódás társaságban,mit tesznek?
Azért kérdezem,mert hátha van személyes tapasztalatotok,véleményetek a témához kapcsolódva.
Nem vagyok ennyire életképtelen,hogy azt mondom,amit ide írtok,csak csupán érdekel,hogy ki hogyan éli meg az ilyesmit. :)
Nekem ez elég nagy stresszforrás..
Hali!
Én is hasonló vagyok, csak a szűk baráti körön belül tudok beszélni/viselkedni, és ismeretlen, vagy más társaságban teljesen leblokkolok.
Khm.
Hát azt elértem hogy ez mára már ne érdekeljen. Ugyanúgy blokkban vagyok, csak lesz*rom.
Üdv!
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!