szombaton eletemben eloszor menstrualtam es nagyon erosen vereztem vasarnap is es anyu mondta h holnap ne menjek suliba majd ir igazolast.
de nem tudom h majd mit mondjak a napkozis tanarnak mert en napis vagyok es mindig mindenkitol megkerdezi h mert hianyzott en meg 20 ember elott nem akarom mondani a menstruacio miatt .
es meg egy kerdesem lenne:
a tesom meg nem erti h mert nem megyek holnap suliba es en meg nem akarom neki elmondani mert a fiu es semmi koze hozza aztan meg ezt mondja h; "ha nem mondod el akkor azt mondom majd az iskolaban ha kerdik h mert nem mesz te akk azt fogom mondani h nem volt kedved jonni"
nem akarom neki elmondani akk most mit csinaljak??
thx 12/l
2014. dec. 7. 22:55
1/10 anonim válasza:
Mond meg az iskolaban h kesett par napot a mikulas es csak most erkezett eg hozzad a tesod meg verd meg es csondbe lesz
2014. dec. 7. 23:58
2/10 anonim válasza:
Mondd azt a tanárnőnek, hogy nem vagy terhes és ha nem hiszi el dobd meg a véres tamponnal.
2014. dec. 8. 00:13
3/10 anonim válasza:
Vagy squirtolj a veres a pinaddal es olyan lesz a terem mint egy haboru
2014. dec. 8. 00:15
4/10 anonim válasza:
Ha nem kussol az öcséd adj neki egy kis paradicsomlevest. A betűtészta ki ne maradjon.
2014. dec. 8. 00:20
5/10 anonim válasza:
Nem is tudok jobbat: mond neki, hogy szellem van a házban és, hogy felbosszantotta azzal, hogy mindent kitalál rólad. Amikor alszik menj be a szobájába és jó mélyen dugd fel az ujjad és kezdj el mindenfélét felírni a falra és hagyj egy véres tenyérnyomot a takaróján.
Meg ha akarsz az arcára is ülhetsz egy kicsit megvakarod magad odalent aztán betét a helyére és irány aludni.
2014. dec. 8. 00:25
6/10 anonim válasza:
Öcsédnek eljátszhatnád a hattyú halálát, a napközis tanárnak én mondjuk megmondanám, hogy semmi köze hozzá, de ha konfliktuskerülő vagy, akkor "családi okok".
19/L
2014. dec. 8. 08:27
7/10 A kérdező kommentje:
de mégis ha tanár kérdi hogy milyen családi probléma ,de nem családi szerintem hanem inkább egészségügyi akkor mit mondjak a többi gyerek előtt?
2014. dec. 8. 13:38
8/10 anonim válasza:
Nem kéne megkérdeznie, mivel semmi köze hozzá. Legyen neki annyi elég, hogy családi ok.
2014. dec. 8. 14:08
9/10 anonim válasza:
Semmi köze hozzá. Eredetileg nem is tanítana, ha nem lennél napközis. Akkor meg? Mi köze? Mond meg, hogy családi ok, és erről nem szeretnél erről beszélni. Ha meg nem hagy vele békén, akkor meg menj ofőhöz. Nincs ahhoz semmi köze, hogy te miért hiányoztál. Igazolás megvan, ennyi kell.
2014. dec. 8. 20:25
10/10 A kérdező kommentje:
Amugy nem az öcsém hanem a bátyám és 18eves fel se érem h megpofozzam az üres fejecskéjét
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!