Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit mondjak a tanárnak?

Mit mondjak a tanárnak?

Figyelt kérdés

Ma nem mentem suliba, mert jöttek bizonyos belső munkások. Szüleim dolgozni mentek, testvérem iskolába. Emeletes házban lakunk, valakinek itthon kellett maradnia mégiscsak vigyázni a házra, nem hagyhattuk 2 munkásra az egészet.

Holnap pedig tuti megfogja kérdezni pár tanár miért nem voltam, ugyanis nem az a lógó típus vagyok. De ezt mégsem mondhatom meg nekik, mert egyből elkezdenének támadni, és azt szűrnék le, hogy "aha, jó ok, hogy otthon maradhasson". egyszóval valami hihető ok kéne, hogy miért nem mentem. A hasmenés ezek már sablondumák.

Egyébként az igazolást az anyukám adja.

2014. okt. 23. 11:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt elmondod nekik, ha elhiszik elhiszik, ha nem, akkor nem. Az igazolás igazolni fog, nem kell vele foglalkozni tovább.
2014. okt. 23. 11:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha szülő igazolhat, mi a probléma? Mondd, hogy családi okok miatt, én ezt szoktam mondani, ha nem akarom részletezni az indokokat meg a körülményeket. Ne izgulj, minden rendben lesz.
2014. okt. 23. 11:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Osztán milyen suli az, ahol ma tanítás van?
2014. okt. 23. 11:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért van ma neked suli?
2014. okt. 23. 11:15
 5/10 A kérdező kommentje:
nem m.o.-n lakok, de ez most mellékes :)
2014. okt. 23. 11:19
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
Magyarországon sem ma, sem holnap nincs iskola
2014. okt. 23. 11:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Az ilyen ok, amikor előre el kell kérni magunkat az iskolából! Utólag nem fogadják el. Akkor most te ismered a tanárt, milyen hazugságot fogad el. Családi ok?
2014. okt. 23. 11:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha én ezt megmondanám osztályfőnöknek tuti leigazolná.
2014. okt. 23. 11:40
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Az igazat mondanám. Teljesen érthető, hogy valakinek otthon kell tartózkodnia, ha a házban munkások vannak. Vagy simán mondd, hogy családi okok miatt.
2014. okt. 23. 13:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Egyszer kijöttek a tűzoltók, a lépcsőházba, de tudjátok, ilyenkor minden lakásból egy lakónak maradnia kell, hátha be kell engedni a lakásba őket.

Én maradtam, anyám meg felhívta az ofőt, hogy mi van. Ennyi volt, aztán az élet ment tovább.

Azt mondod, családi okok, ha meg rákérdez, miféle családi okok, elmondod ezt. Ebben semmi olyan nincs, hogy a tanárnak fel kelljen kapnia a vizet. Ha esetleg egy vaskalapos tanár, aki minden sz.ron besértődik, akkor meg végig hallgatod a leteremtését és csókolom, de nincs igaza teljes mértékben; fontos dolog miatt maradtál otthon és nem azért mert tüsszentettél kettőt és kellett egy óra amíg alszol, meg nem sorban álltál a sims 4 telepítő lemezért, meg nem a Barátok köztöt pótoltad be maratonban...

2014. okt. 26. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!