Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Milyen ürügyet mondjak az...

Milyen ürügyet mondjak az osztályfőnökömnek, amiért kihagyom a szalagavatót?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

12.-es lány vagyok, szóval februárban lesz a szalagavató. Több okból is iszonyúan elvették tőle a kedvem, állandóan görcsben van a gyomrom,sokszor sírhatnékom van, ha rágondolok. Soha nem szoktam kihagyni az ilyen rendezvényeket, de ez ellen minden porcikám tiltakozik.

Először arra gondoltam, beteget jelentek február elején 1-2 hétre, de nem akarom, hogy úgy számítsanak rám, hogy ott leszek, még előtte szeretném tisztázni, hogy nem.

Az igazat sajnos nem mondhatom. Szóval kellene valami olyan mentség, ami miatt nem lenne rám dühös. De még soha nem kellett ilyet kitalálnom, és nem is jut semmi eszembe.

Ti tudnátok nekem segíteni?

Előre is köszönöm!

2014. okt. 10. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:
20%

Sírd ki magad és higgadj le, utána gondold végig.

Nem lesz több ilyen az életedben, ne hagyd ki!

Esetleg megtudhatjuk miért nem szeretnéd?

2014. okt. 10. 15:09
 2/4 anonim ***** válasza:
79%

Mondd meg hogy nem mész és kész. Ha megkérdezi, hogy miért nem, megmondod, hogy más dolgod van. Ha megkérdezi, hogy milyen más dolgod van, megmondod hogy fontosabb a szalagavatónál.

Az hogy ilyen nem lesz többé az életedben, egy kamu.

2014. okt. 10. 15:24
 3/4 A kérdező kommentje:

Egyrészt mostanában nagyon nem érzem jól magam az osztályomban, utálom a tömeget is, de leginkább lesz ott néhány dolog, amit nagyon nem szeretnék majd látni, ezt most itt annyira nem részletezem. De szó szerint felkavarodik a gyomrom már a gondolatra is, hogy ezt ott végig kell csinálnom.

2. válaszoló. Ezzel kb. én is így vagyok, legszívesebben ezt tenném, de nem akarom ennyire magamra haragítani az osztályfőnökömet. Meg nem is tudom, hogy addig mi lenne, ülnék egy kis padon és nézném az ő táncpróbájukat? Ez is megalázó, de elmenni is. Nem is értem, igazából mi értelme ennek az egész szalagavatósdinak, de nem is ez a lényeg.

Az mennyire baj, ha mondjuk a szalagavató előtt kb. 1 héttel elkezdek hiányozni betegség miatt, és majd szalagavató után 1 héttel megyek megint, mikor már lecsillapodtak a dolgok?

2014. okt. 10. 15:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg unalmas hülyeség, 12.be már tele van az emberek ***** az iskolával.

Mond, hogy a barátod szülei meghívtak téged az Ausztriai nyaralójukba, vagy csak simán a szüleiddel mész ki.

Vagy, hogy elutaztok a hétvégén és a repülő csak a szalagavató napján fog hazatérni. "Bocsánat tanárnő, nem tudtam, hogy a barátom (vagy apu) pont mostanra foglalta le"

Ez a 2 példa nagyon hasonlít, szóval mondhatod azt is, hogy meghalt a nagymamád vagy ilyesmi.

Csak vigyázz arra mennyire kotnyeles az OF, nem hívja e fel a szüleid.

De ne meny el, ha valahova nem akarsz elmenni annak oka van, mint ahogy már te is írtad, csak megadat görcsölnéd tovább.

2014. okt. 10. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!