Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek? El lettem könyvelv...

Mit tegyek? El lettem könyvelve r. ib@ncnak a gimiben!

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, most 11.-es. Több helyről is visszahallottam, hogy a gimiben sokan r.ib@ncnak tartanak, olyan dolgokért,amik szerintem nem jogosak!! Olyanokért, hogy kihívóbban öltözködőm (ez igaz, oké, szeretem kitenni, amim van, de szerintem ez nem baj), hogy voltam már több fiúval, hogy sok felsőbb éves fiú barátom van, eleve azért, hogy több a fiú barátom, és hogy szeretem őket ölelgetni, puszilgatni -.-Olyanokat is hallottam, hogy beképzelt vagyok és lenézek másolat, de ez nem igaz!! Soha nem cikiztem senkit, es nem is nézem le a lisebbeket, mert tudom, hogy egyszer én is voltam az!

Nem szeretném hogy ilyen legyen a vélemény rólam, mert rosszul esik de nem tudom mit tegyek...

2014. dec. 6. 10:17
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
32%

Nekem véletlenül annyi a százalékom, mint az előzőnek.

- 3. ma 10:26,

- 4. ma 10:27,

- 7. ma 10:28

( illetve amit éppen pötyögök... :-D )

hozzászólások eddig az enyémek, a többi nem!

Szóval sok oka lehet és az is könnyen elképzelhető, hogy itt nem veled van a probléma.

2014. dec. 6. 11:12
 12/33 anonim ***** válasza:
58%

egyértelműen kitaláció: "kihívóbban öltözködőm (ez igaz, oké, szeretem kitenni, amim van, de szerintem ez nem baj), hogy voltam már több fiúval, hogy sok felsőbb éves fiú barátom van, eleve azért, hogy több a fiú barátom, és hogy szeretem őket ölelgetni, puszilgatni"

azért írogat ilyeneket, hogy mindenki mozduljon rá, nem baj, úgyis törlik hamarosan :D *.*

2014. dec. 6. 11:15
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Tedd annak az ellenkezőjét, amiket leírtál. Tehát öltözködj normálisan és válts tartós kapcsolatra ahelyett, hogy mégtöbbre gyarapítanád a volt fiúid számát. Ha a fiú barátaidat ölelgeted és puszilgatod, ezt már bevált szokásként szerintem úgy sem tudod megváltoztatni. De szerintem a sok fiú barát meg a "kiteszem,amim van" között van összefüggés.......:)
2014. dec. 6. 11:20
 14/33 anonim ***** válasza:
79%
R..bancként öltözöl, r..bancként viselkedsz, és ezek után még fel vagy háborodva hogy r..bancnak tartanak? :D
2014. dec. 6. 12:35
 15/33 anonim ***** válasza:
88%

"szeretem kitenni, amim van"

Eddig olvastam, így is sikerült megállapítani, hogy igazuk van.

2014. dec. 6. 13:23
 16/33 anonim ***** válasza:
0%

Hát lehet, hogy riba@ncos vagy, de inkább ez mint a kövér szőrös kezű lányok illetve a az ilyen sápadt mindent elrejtő pulóveres geekek.

Ha nem szélsőség vagy az jó, csak ha már igen, akkor inkább riba@ncos legyél. Szerintem azok aranyosabbak, szebbek. Bocsánat de én 16/F-ként így gondolom.

Ha változtatni akarsz változtass, ha meg nem akkor élj tovább abban a tudatban, hogy akik ezt terjesztik, azoknak alig van pár barátjuk, talán kapcsolatuk sem volt még. A fiúk is gyakran lebu*zizzák egy ugyanilyen fiú ismerősüket. Egyáltalán nem alaptalan egyik szídás sem, de mit lehet tenni, ha az ellenkező nem erre tart igényt.

Most lehet mondani, hogy ne általánosítsak, de én nem vinném lejjebb az igényeimet azért, hogy egy "normális" barátnőm legyen aki kevésbé néz ki jól.

2014. dec. 6. 13:27
 17/33 anonim ***** válasza:
Ne legyél ri.banc!
2014. dec. 6. 13:32
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezek alapján én is ribinek tartanálak, szépen képviselsz mindent amit megvetek a mai fiatal nőkben. Olcsó vagy, szabados, libsi...

Ó és a fajtád tényleg mindenkit lenéz maga körül, süt rólatok a flegmaság és az egoizmus.

2014. dec. 6. 13:37
 19/33 anonim ***** válasza:
Nyilván alap értelembe véve nem vagy rib@anc és nem érdemled meg, hogy ezt híreszteljék rólad vagy bántsanak, de azért ezen szerintem nem nagyon kéne meglepődnöd. Az, hogy szép vagy és tetszel magadnak, jól nézel ki, az egy jó dolog. Legyél büszke magadra, öltözz csinosan, ahogyan tetszik, de vannak határok és egyfajta szokás vagy illem. Iskolába a mellkidobós felsőket és a szuper tapadós ruhákat nem szokás felvenni, ezeket inkább hagyd meg hétvégére, buliba vagy akárhova, de szerintem ezt a tanárok sem nézik jó szemmel. Nem vagy ettől rossz, nem leszel ettől buta, az iskola is inkább a barátokról és a társas kapcsolatokról szól, míg a tanulás az inkább egy egyéni, otthoni feladat, de egyszerűen ez nem oda való. Lehet úgy is csinosan öltözni, hogy nem mutatod meg mindened és visszafogottabb vagy, nem azt mondom, hogy add fel a stílusod vagy most azonnal változz meg, de ha kilógsz a többiek közül, úgymond feltűnősködsz, akkor valamilyen szinten érthető, ha kinéznek. Nem kell fekete leplet borítanod magadra, de a szélsőségek sosem jók, szerintem inkább próbálj meg finomabban öltözködni mert az sem ronda vagy slampos. Én sem vagyok egy maradi, középkorú felnőtt nő, aki lenézi a tiniket mert szinte annyi idős vagyok mint te és tudom, hogy mi van öltözködés, viselkedés terén a gimikben, nálunk sokan járnak kisebbek is magassarkúban meg koktélruhában a suliba, de nem feltétlenül az a jó, amit a legtöbben csinálnak. A külsőd gondolom vonzza a fiúkat és érthető, hogy te élvezed a helyzetet, tetszik, hogy veled foglalkoznak, szerintem kevesen tiltakoznának ellene, de itt is van egy határ. Lehetnek fiú barátaid, azzal semmi gond nincsen. Alapvetően az sem baj, ha van pasid és több is volt már, de ha csak úgy gyorsan váltogatod őket, akkor az szerintem semmiképpen sem számít egy túl pozitív dolognak. Ne ess túlzásba mert az, hogy megöleled vagy megpuszilod egy-két fiú barátodat akivel közelebbi kapcsolatban vagy, az normális, de ez sokaknak tűnhet úgy, hogy kihasználod őket vagy nem tudom. Persze, lehet, hogy féltékenyek rád és irigyek és ezért ribiznek le, ez egy elég kézenfekvő reakció lenne a részükről mert, amit már írtam például, hogy bizonyára egyikük sem kergetné el a fiúkat a közeléből, de nem feltétlenül bénábbak, rosszabbak vagy csúnyábban nálad. Tudom, hogy te nem írtál ilyet (az egyik válaszban volt) és mondtad is, hogy nem bántasz, cikizel másokat, de az írásodban lehet érezni egy kis "egót" úgymond, az nem baj, ha elégedett vagy magaddal és büszke, legyél is, de ha kicsit odafigyelsz az öltözködésedre, a viselkedésedre és esetleg lányokkal is megpróbálsz barátkozni (nem kell nyalizni, de szerintem jól jön egy lány barát) akkor talán az ilyen esetek elkerülhetőek.
2014. dec. 6. 14:54
 20/33 A kérdező kommentje:

Egyszeruen nem jovok ki a lanyokkal, nem szandekosan nem baratkozok veluk....

Harom igazi baratnom van osszesen, de ok mindennel fontosabbak nekem.

2014. dec. 6. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!