Mit tegyek? El lettem könyvelve r. ib@ncnak a gimiben!
17 éves vagyok, most 11.-es. Több helyről is visszahallottam, hogy a gimiben sokan r.ib@ncnak tartanak, olyan dolgokért,amik szerintem nem jogosak!! Olyanokért, hogy kihívóbban öltözködőm (ez igaz, oké, szeretem kitenni, amim van, de szerintem ez nem baj), hogy voltam már több fiúval, hogy sok felsőbb éves fiú barátom van, eleve azért, hogy több a fiú barátom, és hogy szeretem őket ölelgetni, puszilgatni -.-Olyanokat is hallottam, hogy beképzelt vagyok és lenézek másolat, de ez nem igaz!! Soha nem cikiztem senkit, es nem is nézem le a lisebbeket, mert tudom, hogy egyszer én is voltam az!
Nem szeretném hogy ilyen legyen a vélemény rólam, mert rosszul esik de nem tudom mit tegyek...
Nekem véletlenül annyi a százalékom, mint az előzőnek.
- 3. ma 10:26,
- 4. ma 10:27,
- 7. ma 10:28
( illetve amit éppen pötyögök... :-D )
hozzászólások eddig az enyémek, a többi nem!
Szóval sok oka lehet és az is könnyen elképzelhető, hogy itt nem veled van a probléma.
egyértelműen kitaláció: "kihívóbban öltözködőm (ez igaz, oké, szeretem kitenni, amim van, de szerintem ez nem baj), hogy voltam már több fiúval, hogy sok felsőbb éves fiú barátom van, eleve azért, hogy több a fiú barátom, és hogy szeretem őket ölelgetni, puszilgatni"
azért írogat ilyeneket, hogy mindenki mozduljon rá, nem baj, úgyis törlik hamarosan :D *.*
"szeretem kitenni, amim van"
Eddig olvastam, így is sikerült megállapítani, hogy igazuk van.
Hát lehet, hogy riba@ncos vagy, de inkább ez mint a kövér szőrös kezű lányok illetve a az ilyen sápadt mindent elrejtő pulóveres geekek.
Ha nem szélsőség vagy az jó, csak ha már igen, akkor inkább riba@ncos legyél. Szerintem azok aranyosabbak, szebbek. Bocsánat de én 16/F-ként így gondolom.
Ha változtatni akarsz változtass, ha meg nem akkor élj tovább abban a tudatban, hogy akik ezt terjesztik, azoknak alig van pár barátjuk, talán kapcsolatuk sem volt még. A fiúk is gyakran lebu*zizzák egy ugyanilyen fiú ismerősüket. Egyáltalán nem alaptalan egyik szídás sem, de mit lehet tenni, ha az ellenkező nem erre tart igényt.
Most lehet mondani, hogy ne általánosítsak, de én nem vinném lejjebb az igényeimet azért, hogy egy "normális" barátnőm legyen aki kevésbé néz ki jól.
Hát ezek alapján én is ribinek tartanálak, szépen képviselsz mindent amit megvetek a mai fiatal nőkben. Olcsó vagy, szabados, libsi...
Ó és a fajtád tényleg mindenkit lenéz maga körül, süt rólatok a flegmaság és az egoizmus.
Egyszeruen nem jovok ki a lanyokkal, nem szandekosan nem baratkozok veluk....
Harom igazi baratnom van osszesen, de ok mindennel fontosabbak nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!