Mit tegyek? El lettem könyvelve r. ib@ncnak a gimiben!
17 éves vagyok, most 11.-es. Több helyről is visszahallottam, hogy a gimiben sokan r.ib@ncnak tartanak, olyan dolgokért,amik szerintem nem jogosak!! Olyanokért, hogy kihívóbban öltözködőm (ez igaz, oké, szeretem kitenni, amim van, de szerintem ez nem baj), hogy voltam már több fiúval, hogy sok felsőbb éves fiú barátom van, eleve azért, hogy több a fiú barátom, és hogy szeretem őket ölelgetni, puszilgatni -.-Olyanokat is hallottam, hogy beképzelt vagyok és lenézek másolat, de ez nem igaz!! Soha nem cikiztem senkit, es nem is nézem le a lisebbeket, mert tudom, hogy egyszer én is voltam az!
Nem szeretném hogy ilyen legyen a vélemény rólam, mert rosszul esik de nem tudom mit tegyek...
17 évesen több fiúval voltal, folyton rajtuk logsz, kidobod amid van..teljesen megertem hogy ribinek gondolnak,teny hogy ezt úgy hangoztatni hohy nincs bizonyitek,szemetseg.
Inkabb hasznald ki hogy mar úgyis annak tartannak es dugj mindenkivel akivel tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!