Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek most elmondott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most elmondott mindenféle rib. ncnak? Mi lesz ha majd mindennap lát?

Figyelt kérdés
Volt egy pasi aki bejött és én is neki. Úgy volt, hogy találkozunk majd, de elmaradt. Én már nem kerestem viszont ő minden héten rámírt de csak mérges fejeket küldött. Volt, hogy hajnalban is.. (tudom, hogy nagyon tetszettem neki, mert mondta) Lett egy pasim, mikor megtudta kitette, hogy mennyire szerelmes belém, de én csak hülyítettem. Az a gond, hogy még mindig nagyon bejön... csak a körülményei miatt nem lehet köztünk szinte semmi(nem engedik)
2014. júl. 8. 11:23
 1/3 anonim válasza:
Miattad maradt el a találkozó, vagy ő nem tudott/akart jönni?
2014. júl. 8. 11:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Úgy volt, hogy mondtam neki, hogy majd még beszélünk, meg mondtam neki egy időpontot, hogy mikortól lenne jó. Nem írt kb 10 napig, gondoltam én sem keresem aztán jelentkezett. Kérdezte, mizu meg ilyenek csak én gyorsan kiléptem, mert nem akartam vele beszélni.(vagyis akartam, csak nagyon csúnya dolgok vannak a háttérben és tiltanak tőle)
2014. júl. 8. 11:27
 3/3 anonim válasza:
Korotok? Lehet, hogy tényleg jó lenne a szüleidre hallgatnod, ha olyan csúnya dolgok vannak a háttérben. A jelenlegi pasid? Ő tetszik a szüleidnek, vagy nem tudnak róla? Na, és a legfontosabb, szereted a jelenlegit? Mert ha nem, akkor miért jöttetek össze? Ne haragudj, kérdezem...
2014. júl. 8. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!