Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit gondoltok egy fiatal lányról ha luxuskategóriás autóval jelenik meg valahol? El van könyvelve sznobnak?
18 éves lány vagyok, a családom az átlagnál jobban áll anyagilag, ez főként azon látszik hogy milyen autónk van és hogy milyen a házunk. Ezenkívül nem érzek hihetetlen nagy luxust, nem nélkülözünk, de egyáltalán nem úgy vagyok nevelve hogy bármit megkaphatok.
Mióta megvan a jogsim és ugyebár egy luxuskocsit vezetek, sokszor érzem hogy megbámulnak és néha már idegesítő. De nem tehetek róla ha ilyen kocsink van mit vezessek?
Lány: - Van kocsid?
Fiú: - Van.
Lány: - És hány köbcentis a motorja?
Fiú: - 6000.
Lány: - Azta! És hány személyes?
Fiú: - 2.
Lány: - Hűha! És mi a márkája?
Fiú: - IFA.
Nekem is luxuskocsim van, nem járok rib@ncosan, nem vagyok rib@nc se. Nincs pasim.:D Meg az tök hülyeség, h a pasi veszi az autót. Miért venne a barátnőjénnek egyből autót?! :D IQ fighterek xD A kocsi fele ilyen félrerakott pénz volt, amit 18 éves korom után kaptam meg. A másikat meg én raktam hozzá. :D
Vezess olyan kocsit, ami neked kényelmes. nem fogok azért kispolskival járni, mert akkor nem leszek rib@nc.
Pontosan tudom, hogy mit érzel.
Az irigykedőkkel nem lehet mit csinálni, egyszerűen hagyd figyelmen kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!