Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Melyik számotokra a legirritál...

Melyik számotokra a legirritálóbb tantárgy? és miért?

Figyelt kérdés

2014. nov. 26. 13:23
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
54%
A történelem, mert unalmas, egyáltalán nem érdekel, és úgy sem fogok rá emlékezni.
2014. nov. 27. 17:02
 32/41 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem középiskolában már majdnem minden full felesleges, mert az alapműveltséget megtanuljunk általános iskolában...

De mondjuk ha nagyon választanom kéne akkor az irodalom, mert belemagyaráznak minden hülyeséget ami kitudja hogy volt, ráadásul soha az életben nem fogsz elemezni egy verset. Szerintem annak szabad asszociációnak kéne legyen, mindenki gondolja bele azt amit szeretne, és ne azt amit a tanár akar. Ez már a beskatulyázás netovábbja.

De mondjuk én már a történelmet, mint tantárgyat is rühellem, mert egy kattant tanárunk van aki összefüggések nélkül elmondja az egészet úgy,hogy két értelmes mondat nincs benne, és csak ilyen homályos képeim vannak már róla...

2014. nov. 28. 19:59
 33/41 anonim válasza:
Csak két mondatra szeretnék reagálni. :) Az egyik, hogy a nyelvtanóra nekem is a halálom, mikor elemzünk. De erre is szükség van, például nyelvtanulásnál. A másik, hogy az ének felesleges. Szerintem az egyetlen tantárgy, ami minden nap szembejön veled. Nyilván nem kezdesz el rajta gondolkodni, hogy szolmizálnád le, de énekre szükség van. Amíg az óra nem a megaláztatások színhelye, fantasztikusan kikapcsol és ellazít. De ez csak ez én véleményem. :)
2014. dec. 16. 19:23
 34/41 anonim ***** válasza:

Földrajz és testnevelés. Ugyanaz a tanár, és nem szimpatizálunk egymással, tesire általában nemmegyek be, na meg földrajzból sem vagyok túl jó, most viszont meglesz a 4-esem. Valamelyik válaszoló írta, hogy a tesinek semmi értelme, mert sokat gyalogol. Ugyanez van velem is. :)

December van, és egyetlen egy jegyem van, szóval nem reménykedem semmiben.

Matekot nem (annyira) szeretem, de a tanárt igen. Mármint a tanár személyét. 3. osztály óta csak 3-asom lett év végén, kivéve 5.-ben, mivel akkor egy nagyon jó tanárt kaptunk, aki azután le is adott minket, szóval hála a tanárváltásnak, most sem lesz jobb, de azért próbálkozom :D

2014. dec. 18. 19:46
 35/41 anonim ***** válasza:
60%
Irodalom, először is azért mert a legnagyobb, legsemmirekellőbb kötelező tantárgy az érettségiben emellett mégis ebből a semmirekellő tantágyból kell a legtöbb tételt megtanulni, semmi értelme nincs az egésznek, olyan művek, tételek vannak benne hogy a pofám leszakad, és néha olyan történeteket, tételeket próbálnak belénk tuszkolni hogy a legtöbb esetben diliházban érzem magam. Érettségi előtt állok de ha emiatt a tantárgy miatt nem tudom lerakni akkor mégegyszer nem fogok nekifutni, még a pótérettséginek se, inkább leszarom az érettségit minthogy irodalmat tanuljak újra.
2014. dec. 24. 01:21
 36/41 anonim ***** válasza:
hidd el, nem az irodalmon fog múlni az érettségin :)
2014. dec. 24. 10:02
 37/41 anonim ***** válasza:

Irodalom.

NEM azt mondom, hogy nincs rá szükség, hanem, hogy én nem szerettem.

Bár nem ebben a formában kellene oktatni azoknak, akik reál pályára lépnének.

A matek hasznos. Logikát és gondolkodást fejleszt.

Bár nem ebben a formában kellene oktatni azoknak, akik humán pályára lépnének.

A nyelvtan egyes részeit is rühelltem. A törit is, amint nem az eszmék, felfogások, uralkodók tettei kerültek hangsúlyra, hanem tételes adatok, onnantól nem bírom igazán...

Nyelvtanról még: az embereket meg kellene tanítani helyesen írni, mert ezzel védjük a nyelvet!

2014. dec. 24. 14:24
 38/41 anonim válasza:

Nekem pontosan 5 van, amitől hülyét kapok.

1. Ezt utálom a legjobban. Ez a biológia. A tanárral nincs sok bajom, csak 1. 2 osztállyal nagyobbaknak való leckét tanít, így meg az egész tantárgy mocsok nehéz.

2. Zene. Ezt a tanár utáltatta meg. Túl szigorú, de a kedvenceiket nem szidja.

3. Rajz. Egyszerűen unalmas. Nem tudok jól rajzolni, így a médiámat is ronthatja.

4. Matek. Nagyon szar vagyok matekból és a tanár is egyfolytában ordibál mindenkivel. Ha valamit nem értünk, elmagyarázza a tanár, de úgy, hogy ordít bele és így az órát sem szeretem.

5. Történelem. Unalmas, és utálom azt a rengeteg évszámot megjegyezni.

2017. nov. 16. 16:00
 39/41 anonim ***** válasza:
#8 válaszoló vagyok, mit ad isten, azóta kémiából emelteztem :DDD
2017. nov. 17. 19:07
 40/41 anonim ***** válasza:
Biológia, mert egy slepp tudomány, a világ és az emberiség meghamisítása.
2018. dec. 8. 11:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!