Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Melyik számotokra a legirritál...

Melyik számotokra a legirritálóbb tantárgy? és miért?

Figyelt kérdés

2014. nov. 26. 13:23
1 2 3 4 5
 1/41 A kérdező kommentje:
Én megmondom őszintén,a magyar-nyelvtantól kapok hőhutát,legszívesebben kiugranék az ablakon akkor hulyeség..
2014. nov. 26. 13:26
 2/41 anonim ***** válasza:
100%
Műszaki hő és áramlástan
2014. nov. 26. 13:35
 3/41 anonim ***** válasza:
80%

Minden tantárgy irritálóvá válik idővel. Nem csak azért, mert az emberre rá van kényszerítve, hanem azért is, mert olyan dolgot NYOMNAK le a torkodon, ami abszolút inkompatibilis a személyiséggel ( ugye mindenkinek más tantárgy tetszik/nem tetszik). Ahogy Einstein is megmondta, nem szószerint idézem: Ha egy halnak azt mondjuk, hogy falra másszon, és az nem tud, az a hal abban a tudatban fog meghalni, hogy hülye."

Az a baj a szakmán kívüli oktatással, hogy egy halom felesleges információval tölti fel az embert, és magyarázza be a személyeknek, hogy az TUDÁS. Pedig valójában az semmi. Megjegyzel évszámokat, típusokat, és idővel elfelejted őket. Hány agyoniskolázott, diplomás idióta ember létezik? Hát persze hogy rengeteg! Ez csak példa volt. A tanultság és az intelligencia nem jár együtt.

De a kérdésre a válasz: A matematikát, és a fizikát nem szerettem. :)

2014. nov. 26. 13:37
 4/41 anonim ***** válasza:
45%

Matematika. Teljesen feleslegesen ölünk bele 12 évet. Azt a szintű matematikai tudást, amire szükségünk is van, 2 év alatt le lehet adni. Még csak nem is az alapvető műveltség része egy másodfokú kétismeretlenes egyenlet.

Mert az irodalom, történelem, földrajz, ezek a mindennapjaink része.

A magyar nyelvtan, a helyesírás szintén az alapműveltség része, szerintem minden magyar anyanyelvű embernek tudnia kell helyesen írni, fogalmazni.

2014. nov. 26. 13:43
 5/41 anonim ***** válasza:
61%
Én nem értek egyet az utolsó hozzászólóval, szerintem a matek igenis fontos, és kell a mindennapokhoz (nekem mindenképp) A Történelem viszont egy cseppet sem.
2014. nov. 26. 13:45
 6/41 A kérdező kommentje:

3.Nekem pont a fizika a kedvencem:)

4.Nyelvtan pont az ami felesleges,mert helyesen írni már rég megtanulsz 8 osztályig..elemezni meg felesleges

2014. nov. 26. 13:46
 7/41 anonim ***** válasza:
88%
Lehet, hogy 8.-ig megtanítanak helyesen írni, de ennek ellenére sokan nem tudnak.
2014. nov. 26. 13:49
 8/41 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kár egymás állításait cáfolni, relatív, ki mit tart fontosnak.

Számomra különben a kémia a legrosszabb. A halálom körülbelül. Azért utálom, mert egyszerűen nem tudom elképzelni a dolgokat atomos, molekuláris szinten. És amit nem tudok elképzelni, azt nehezebben tanulom meg. De szerencsére már csak idén van kémiám.

Fizikát sem szeretem, hasonló okok miatt. Bár egy fokkal jobb azért.

2014. nov. 26. 13:56
 9/41 anonim ***** válasza:
41%
A legnehezebb és legidegesítőbb tantárgyat úgy hívják, hogy "Nagybetűs Élet" :P
2014. nov. 26. 14:08
 10/41 anonim ***** válasza:
29%
gazdaságtan :D száraz unalmas számomra...szerencsére már több mint 1 éve nem járok suliba...lehet egyszer szükségem lesz arra amit ott tanultam, de akkor úgy is frissen kell utána néznem a dolgoknak, mert gyorsan változnak itt a törvények...
2014. nov. 26. 14:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!