Melyik számotokra a legirritálóbb tantárgy? és miért?
"A mindennapok általános beszélgetései között én nem emlékszem olyanra, hogy a deriválás szóba került volna. A padtársammal, aki litván, beszélgettünk a történelemről. :)"
A deriválás nem is azért van, hogy beszélgess róla... Nem tudom honnan vetted ezt a hülyeséget... A műszaki életben viszont nélkülözhetetlen.
Én a Matekot gyűlölöm ,mert egyszerűen nem vagyok jó a számolásban ,az elméletet értem meg minden,de valahogy a számolás nem megy nekem . Nem az hogy 1+1=2,hanem az hogy 1455584826:77=? és az hogy 123054698009731*302916566=? szal. az ilyen óriási számokban már el veszek. :/
De szerintem minden tantárgy NAGYON fontos!
Egyébként:egyet kell értenem a kérdezővel ,mert már 5. osztálytól teljesen fölösleges a magyar,főleg a nyelvtan.
Fizika, matek.. nehéz, unalmas, és a szabályokat rendszerint sak bemagolom, próbálom, de nem tudom megérteni.
Nyelvtan, azért mert beszélni tudok, írni tudok.... persze, fontos hogy ismerjük a nyelvünket, de engem ez nem érdekel.
,Testnevelés pedig azért, mert nem szeretem a tesitanárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!