Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Melyik számotokra a legirritál...

Melyik számotokra a legirritálóbb tantárgy? és miért?

Figyelt kérdés

2014. nov. 26. 13:23
1 2 3 4 5
 21/41 anonim válasza:
56%
A tesinek semmi értelme, úgy is minden nap gyalogolok kb. 8km-t
2014. nov. 26. 15:35
 22/41 Firedoom ***** válasza:
100%
Anyagismeret-a tabarunk mevesebbet tud mint mi, egy masik tanartol kerte kolcson a ppt-t es azt vetiti ki orakon.
2014. nov. 26. 16:02
 23/41 anonim ***** válasza:
szoftvertechnológia, mert omg uml
2014. nov. 26. 16:27
 24/41 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem ez nagyban függ attól, hogy az ember milyen beállítottságú mert mindenkit más érdekel és azt általában könnyebben, szívesebben is tanulja meg. Illetve az ember képességei is szerepet játszanak ebben. Valamint fontos, hogy mit értünk szükségesnek és itt fontos, hogy az ember hogyan képzeli el az életét. Munkanélküliként is lehet élni valaki másra támaszkodva, lehet közmunkát végezni, lehet alakalmi munkákat vállalni, lehet valakiből betanított munkás, tanár vagy vállalkozó vagy orvos vagy pék vagy akármi mert rengeteg lehetőség van. Minden szakmában, állapotban lehet élni, hiszen már mindegyikre láttunk példát és egy péknek vagy egy árufeltöltőnek a munkájához, a megélhetéséhez, az életéhez nem szükséges az, hogy tudjon deriválni például. Egy orvosnak sem kell tudni, hogy hogyan kell római keresztboltozatot rajzolni és egy mérnöknek sem kell tudnia a Ó Mária Siralmat. Én jónak tartom, hogy az iskolában sok tudást próbálnak átadni, hogy minél szélesebb körben szerezzen ismereteket az ember, főleg általános iskolában mikor a jövőben még bármi történhet és bármi lehet az emberből. Közép iskolában már szerintem jobban koncentrálnak az érettségi követelményeire. Szerintem a szakkörök és a fakultációk segítenek abban, hogy valaki célirányosan szerezzen ismereteket és ez jó dolog, de szerintem mindenre szükség van valamilyen szinten. A nyelvtan hasznos, de szerintem nem az elemzés vagy a bontás illetve a morfémák szintje. Szerintem helyesen írni nagyon kevesen tudnak, az azért túlmutat a "hogy előtt vessző" és a "de vagy viszont" szabályokon. Én sem tudok helyesen írni, de azt fontosnak tartom, hogy alapvető szabályokkal legyünk tisztában, tudjunk szépen és érthetően, értelmesen fogalmazni. A matematika szintén alap szinten elvárás mindenkinél. Az irodalom egy része az alapműveltséghez tartozik, de ennek talán kevesebb gyakorlati haszna van. Amit én mindenképpen fejlesztenék és fontosnak tartok az az idegen nyelvek tanulása. Szerintem ma már fontos, hogy az ember több nyelven is meg tudja értetni magát.

Én személy szerint a kémiát és az ének órát nagyon, de nagyon nem szeretem. A kémia túl távol áll tőlem, nyilván a környezetünkről szól, körülvesz minket, de a én ezt nem tudom átlátni, nem tudom elképzelni és nem tartom túl fontosnak. Az ének-zene óra pedig szerintem butaság úgy, ahogy van. Rendben, a műveltséghez tartozik, hogy ismerjük a korok jellemzőit, híres zeneszerzőkkel és műveikkel tisztában legyünk, de ennek sincs túl sok gyakorlati haszna, azt meg végképp nem értem, hogy mi szükség van latin egyházi énekekre mert nem hiszem, hogy bárki megkér majd rá, hogy énekeljem el.

2014. nov. 26. 16:43
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Én a tesit utáltam a legjobban. A tanár idióta volt, nagyon ritkán játszhattunk csak, állandóan a Cooper tesztet erőltette, vagy a gimnasztikát. Mérlegállásból osztályzott, meg gerendából, mindig is rossz voltam ezekből, ellenben baromi jól röplabdáztam, de ez sosem derülhetett ki a suliban. Zuhanyzó bezzeg nem volt, úgyhogy amikor az első óra volt a tesi ülhetett mindenki izzadtan egész nap.
2014. nov. 26. 17:07
 26/41 anonim ***** válasza:
35%

történelem!

Nem a múlttal kell foglalkozni hanem a jelennel.

2014. nov. 26. 17:10
 27/41 anonim ***** válasza:

* kémia

*fizika

*tánc

*matek

*nyelvtan

*föci

*orosz

15L

2014. nov. 26. 20:03
 28/41 anonim ***** válasza:
87%
Az én ősellenségem a földrajz. Egyszerűen irtózom ettől a tantárgytól. A topográfiai témakörről már nem is beszélve..
2014. nov. 26. 21:03
 29/41 anonim ***** válasza:
Fizika!!!A tanárunk nem valami jó...A matekot meg még elviselem,de nem a kedvencem.....
2014. nov. 26. 21:41
 30/41 anonim ***** válasza:

Hidraulika.

18/L

2014. nov. 27. 15:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!