Szerintetek melyik tantárgyak? Fontosabbak 1. Irodalom, Nyelvtan, Történelem/ 2. Fizika, Kémia, Földrajz /
Szoval miért veszik semmibe 2.fizikát,kémiát,és a földrajzot?
Ezek sokkal fontosabb tantárgyak
Ez már nekem is eszembe jutott.Az általad kijelölt csoporthoz viszont hozzátenném még a bioszt is .Oké, hogy meg kell tanulnunk helyesen írni, fogalmazni, de a múlt fas.zságainál fontosabbak a jelenben zajlódó dolgok, a gazdaság...És az idegen nyelvek tanulása is nagyon fontos manapság.
17/L
Minden fontos, nem lehet ezt így sorrendbe tenni.
A magyar nyelvtan nélkül rendesen idegen nyelvet sem tudsz megtanulni, még ha kint élsz külföldön akkor sem, kellenek hozzá a nyelvtani alapok. A helyesírás, komolyabb presztízsű munkáknál alapkövetelmény, ne gondold, hogy egy motivációs levélben simán lehet hibás szó, vagy mondatszerkesztés, be sem hívnak állásinterjúra, ha hibákat ejtesz.
Az irodalom szükségességét valóban nehéz lehet fiatalon megérteni, de nagyon fontos és nem véletlenül van egy szinten a matekkal az érettségin, ezekből van a legtöbb tantárgyatok is. Nemcsak alapművelltséget ad, hanem nagyon komoly szerepe van a beszédértésben, ami manapság olyan rossz a magyar diákok körében, hogy az valami borzasztó, európai szinten vagyunk lemaradva. Az irodalom legfontosabb haszna pedig (szerintem) az, hogy megtanít különböző érzelmeket és az ehhez kapcsolódó tetteket megérteni. Ez most biztosan nem tűnik fontosnak egy 16 évesnek, de higgyétek el, ez a legfonttosabb lesz majd később, amikor felnőttek lesztek.
A történelem oktatást én is másképpen szervezném, de kihagyni semmiképpen sem lehet, nagyon fontos tárgy.
És természetesen a 2-es csoport is ugyanannyira fontos.
Kémia és Fizika: Mikor fogod őket használni? Annyira alapvetően intelligens mindenki, hogy a nagyon alapokat tudja, de a kovalens kötést meg a többit soha nem fogod használni.
Nyelvtan: Hát elég cink ha valaki nem tud írni...
Irodalom, Történelem: Alapvető műveltség szintén elég gáz ha nem tudod legalább a fontosabb dolgokat.
Földrajz: Az, hogy mi hol van minek mi a fővárosa az tényleg fontos, de, hogy a földburok hányadik lemeze milyen kőzet burokban milyen hőfokos azt soha nem fogod semmire sem használni...
Így ezen tantárgyak fontossági sorrendje szerintem:
1. Nyelvtan
2. Történelem
3. Irodalom
4. Földrajz
5. Fizika
6. Kémia
7#
Te totál ostoba ember lehetsz, magyar senkit hogy nem érdekel, fölleg nem külföldön, mert ott telibe szarják, fizika, földraj, kémia pedig az amiben élsz, és ami körülvesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!