Mi a jó megoldás? Gyávaság az iskola váltál vagy az öngyilkosság?
Figyelt kérdés
10. osztályba járok és most már egy éve tűröm el azt, hogy kiközösítenek, beszólogatnak, lelkileg bántanak, lehülyéznek, mindenki előtt egy semmirekellőnek állítanak be.. Bevallom nekem már elegem van, nem nagyon bírom tovább.
És most írhatjátok hogy "legkönnyebb elmenekülni" meg ehhez hasonlókat, de nekem sok már..
2014. okt. 24. 17:40
11/12 anonim válasza:
Öngyilkosság? Magadnak és a családodnak okoznál fájdalmat. Miért te bűnhődj, amikor nem vagy hibás. Én is stréber, meg okoskodó voltam szerintük. Piszkáltak. Aztán egyszercsak megtanultam visszaszólni és nem érdekelt mit mondanak. Én tudtam, h ez nem igaz. Inkább válts sulit. Biztos van olyan barátod/rokonod aki szintén 10.-es, menj az ő sulijukba.
12/12 anonim válasza:
Milyen suliba jársz?
Szakközép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!