Már csak a halált látom kiútnak, vagy van még megoldás valahol?
Úgy érzem, hogy egy rakás szar vagyok, nincs létjogosultsága az életemnek, mindenhol zavarok, vagy fölösleges vagyok. Nincs helyem a világban sehol. Egyedül a munkahelyemen van saját asztalom, de ott meg levegőnek néznek, kb csak a főnök nem, de a többiek csak akkor jönnek, ha valamit elcseszek, ami ritkán van. Szar ember vagyok, szar anya, még rosszabb feleség... Ha megszólalok, tuti megbántok valakit, de ha nem szólalok meg, akkor is. Nagyon egyedül érzem magam.
Próbáltam pszichológushoz menni, voltam kettőnél is, jártam egy darabig, de amikor csak diagnózisokat akasztottak rám megoldás helyett, akkor leléptem. Voltam kineziológusnál, az egy hókusz-pókusz. Reiki meg ilyenek is felejtős. Próbáltam a vallásban megoldást találni, de én már annyira bűnös vagyok, hogy csak egy dologért imádkoztam, hogy bocsásson meg nekem az Isten, de azt hiszem süket fülekre találtam.
Több megoldás nem jut eszembe, maradt a halál.
Tudod én legszivesebben úgy picsän rúgnálak, de úgy!
Képzeld magad egy hozzád hasonló családanya helyzetébe, csak azzal a különbséggel, hogy ő boldog a családjával és kiteljesedik a munkájában, mert tesz érte. 35 évesen mellrákot diagnosztizálnak nála, fél év múltán árván hagyja gyermekeit. Belegondoltál már abba, hogy van ilyen is? Te pedig sajnáltatod magad, amikor egészséges vagy és sokan cserélnének veled, hogy legyen esélyük boldognak lenni a családjukkal? Remélem most minden másodperc amikor az öngyilkosságra gondoltál mély szégyent kellt benned!
Én vagy az Isten!
Így szólok hozzád kérdező: Megbocsátok!
Menj és csinálj valamit a tyúksz@@ros életeddel, de ne dobd el, mert nem kapsz másikat.
Nem vagy egy,rakás szar!! Ha meghalsz,mi lesz a gyerekeiddel? Annyi csodás pillanat vár még rád.Unokák,stb...
Isten nem azért adta az életet,hogy elvedd magadtól.Amit adott csak ő veheti el.Most kicsit hülyén fog hangzani de,a pokolra akarsz jutni? Ott még rosszabb lesz hidd el nekem.
A megoldás a te kezedben van,csak te tudsz az életeden változtatni pozitív irányba!!! Csakis pozitívba!!!Az élet megannyi akadályt állít eléd,neked kell erősnek lenned és át ugrani azokat! Nem adhatod fel,annál te erősebb vagy!!! Felelősséggel tartozol azon kívül még,a gyerekeidért is! Nem hagyhatod magukra őket!!Szükség van rád!!!Fel a fejjel csajszi!!!!!!Az Isten megbocsát,ha szívedből kéred a bűnbocsánatot,sosem hall imád süket fülekre mert meghallgattatik ,de a választás jogát rád bízza!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!