Már csak a halált látom kiútnak, vagy van még megoldás valahol?
Úgy érzem, hogy egy rakás szar vagyok, nincs létjogosultsága az életemnek, mindenhol zavarok, vagy fölösleges vagyok. Nincs helyem a világban sehol. Egyedül a munkahelyemen van saját asztalom, de ott meg levegőnek néznek, kb csak a főnök nem, de a többiek csak akkor jönnek, ha valamit elcseszek, ami ritkán van. Szar ember vagyok, szar anya, még rosszabb feleség... Ha megszólalok, tuti megbántok valakit, de ha nem szólalok meg, akkor is. Nagyon egyedül érzem magam.
Próbáltam pszichológushoz menni, voltam kettőnél is, jártam egy darabig, de amikor csak diagnózisokat akasztottak rám megoldás helyett, akkor leléptem. Voltam kineziológusnál, az egy hókusz-pókusz. Reiki meg ilyenek is felejtős. Próbáltam a vallásban megoldást találni, de én már annyira bűnös vagyok, hogy csak egy dologért imádkoztam, hogy bocsásson meg nekem az Isten, de azt hiszem süket fülekre találtam.
Több megoldás nem jut eszembe, maradt a halál.
El sem hinnéd mennyi ember él a földön akik hasonlóan éreznek.
Ha valóban kilátástalannak látod az életed, látogass el ide: Valós emberek,valós problémákkal, amik sokkal nagyobbak mint a tiéd.
Hidd el,másképp látsz ezek után mindent!
Biztos vagyok benne,hogy pár nap alatt ki tudnálak gyógyítani a depiből! Csak egy kis "életet" kell vinni az amúgy szürke hétköznapokba!
Szívesen segítek.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!