Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Elmondhatom a tesitanáromnak?

Elmondhatom a tesitanáromnak?

Figyelt kérdés
Szóval a helyzet a következő: vagyok én, a diák, hihetetlen szülőkkel, magamra utalva minden bajommal, 16 évesen. Vannak barátaim, de nem tudok sajnos mindent megbeszélni velük, illetve tudnék, de ezeket valahogy nem velük szeretném... szükségem van valakire, olyan szülő pótlóként. :( Az a bajom, hogy mostanában kezdi észrevenni rajtam, hogy elwgem van a viļágból, mellette az óráin is mindig rosszul vagyok, kérdezgeti, hogy minden rendben van-e, és hát baromira nincs. Én attól félek, hogy valami van a szívemmel, többször tapasztalok dolgokat, és az órai rosszullétek is ott vannak.... már nem tudom eldönteni, hogy csak lelkikeg vagyok-e offon, vagy ez mellette valódi betegség. Szóval elég bonyolultan sikerült fogalmaznom, de a lényeg, hogy kell valaki, akiben megbízhatok és tudna ebben segíteni, és én rá gondoltam... egyedül már nem bírom. Mondjuk nem tudom, mit tud csinálni velem, nem tudom, mit várjak, de full tanácstalan vagyok...... help

2014. okt. 9. 19:00
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Addig oké... de hogy tehetnem meg ezt? Hogy mondjam el neki? Amugy nagyon szepen koszonom a valaszokat :)
2014. okt. 9. 19:26
 12/37 A kérdező kommentje:
Sulinak tuti nincs pszihologusa, egyebkent nincs ra penzem. Es mondtam, olyan ember kell, akiben mar megbizom.
2014. okt. 9. 19:30
 13/37 anonim ***** válasza:
71%

"kinga néni szünetben beszélhetnénk pár percet?

Ne tessék haragudni, hogy Önt zavarom ezzel de nem túl jó a viszonyunk anyukámmal.........................."

2014. okt. 9. 19:30
 14/37 A kérdező kommentje:
Btw ferfi. De koszi. Ez mondjuk kisse fura... :D dee tenyleg nem tudom, mit mondhatnek
2014. okt. 9. 19:35
 15/37 A kérdező kommentje:
Bocsi amugy, telorol vagyok. Szunetben biztos nem tudom elmondani neki, ahhoz kevesnek erzem az idot ra.
2014. okt. 9. 19:36
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Osztályfőnökkel beszélj négyszemközt és ha tényleg nincs pszichologus az iskolában valószínűleg átküldenek egy másik suliba ahol van.

A tanárok többségének van elég problémája a magánéletben, nem azért vannak, hogy a diákok lelkét pátyolgassák. Talán 1000-ből 1, de ha te úgy érzed ő az az 1 akkor nyugodtan beszélj neki. Csak ha utána azt mondja nem tud foglalkozni ezzel, szerintem te elég kellemetlenül fogod érezni magad.

Ha bárkinek kiöntöd a lelked csak sebezhető leszel, felhasználhatják ellened.

2014. okt. 9. 19:42
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

Továbbra is azt mondom, hogy szerintem nem illik és nem helyes hozzá fordulnod ezzel.

Elég nagy vagy már, ez a te problémád, ő pedig se nem pszichológus, se nem óvónéni...

De te tudod persze.

Nagyszüleid nincsenek? Más rokon?

Vagy egyszerűen fogd magad, és menj el orvoshoz, nem vagy már gyerek!

2014. okt. 9. 20:34
 18/37 jaydee ***** válasza:
100%
Szív, agy, tüdő. Bármelyikkel bajt sejtesz, minden más másodlagos. Menj el orvoshoz, különben lehet, hogy mindegy lesz.
2014. okt. 10. 03:14
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Menj házidokihoz, ő majd ad beutalót kardiológiára meg ahova kell; ha nem ilyen jellegű a gond, akkor utána el tud irányítani egy pszichológushoz.
2014. okt. 10. 07:29
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha pszichológus nincs is, ifjúságsegítő biztosan van. Ez egy tanár az iskolában, aki pont arra vállalkozott pluszban a tanári munkája mellé, hogy segítsen pl neked. Ofőt kérdezd meg, ez ki a te iskoládban, és hogyan lehet vele egy beszélgetésre "időpontot kérni". Inkább őt keresd, mert ahogy mondták, a tesitanár lehet csak azt nézi, nincs-e valamilyen szervi bajod.
2014. okt. 10. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!