Elmondhatom ennek a tanárnak, hogy mennyire rohadtul elegem van?
Most lehet, hogy gyerekes meg minden, de 2 éve van ez, és elegem van, és nem tudom még 2 évig ezt elviselni. Egyszerűen tudom, hogy nem akar rosszat, de én meg nem tudom elviselni, ha mindenbe beleszólnak, olyan dolgokba is aminek aztán tényleg semmi köze az iskolához, és ezt el szeretném mondani, mert tényleg annyi energia ment el már erre az egészre, és szerintem ez senkinek nem jó..
Ha kiakadna, most már akkor se tud nagyon mit csinálni. Szóval szerintetek holnap elmondhatom, hogy mennyire k*rvára elegem van, és hogy hagyjon már békén a rohadt életbe is..
Lehet, hogy tényleg nyugodnom kéne kicsit.
Csak annyira idegesít..Hogy mindenbe beleszól.. H mit eszek, hova megyek, milyen ruhát húzok, kivel barátkozom, MINDENBE..
És Istenem.. csak úgy érzem annyival megkönnyebbülnék ha következmények nélkül elmondhatnám h mit gondolok, és megbeszélhetnénk, hogy leszáll rólam, és akkor én meg megpróbálok jobban együttműködni vele.
Ebből marhára nem világos, hogy miről van szó!
Amúgy látatlanban annyit javaslok, hogy sokkal jobban jársz, ha nem mondasz neki semmit, hanem szépen beveszed a l e s z a r o m tablettát és aránylag függetleníted magad a dolgoktól.
30 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!