Kamaszok, mennyire érintene meg titeket, ha az iskolában öngyilkos lenne egy kiközösített, kiutált iskolatársatok?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert engem kiutáltak kb. csak azért mert olyan az arcom amilyen, meg nem vagyok valami határozott. És kíváncsi vagyok ha ott a szemük láttára öngyilkos lennék mert néha elég közel érzem magam hozzá, vajon mit reagálnának rá amikor megtudják.
Fiúk válaszát is várom
2014. szept. 30. 17:22
11/12 anonim válasza:
Ez szerintem kizárólag emberfüggő, hogy kiben tudatosulna valamilyen szinten a történtekben játszott szerepe és ki tartana simán csak elmebetegnek, aki pont az ő iskolájukba járt. A kérdés inkább, hogy minek a sajnálatuk, főleg ha már halott vagy? Légy velük sznob és lekezelő, éreztesd velük, hogy mi a véleményed a hozzájuk hasonlóan összetett és mély lelkekről :)
12/12 anonim válasza:
Nem igazán érdekelne, mivel nem ismerek olyan embereket az iskolámból, akiket olyan sokan cikiznének. Mondjuk ha valaki ennyi miatt képes lenne öngyilkos lenni, az szerintem jobban is teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!