Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Kamaszok, mennyire érintene...

Kamaszok, mennyire érintene meg titeket, ha az iskolában öngyilkos lenne egy kiközösített, kiutált iskolatársatok?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem mert engem kiutáltak kb. csak azért mert olyan az arcom amilyen, meg nem vagyok valami határozott. És kíváncsi vagyok ha ott a szemük láttára öngyilkos lennék mert néha elég közel érzem magam hozzá, vajon mit reagálnának rá amikor megtudják.

Fiúk válaszát is várom

2014. szept. 30. 17:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
És akkor meghaltál. És? Sajnáltatják magukat 2-3 napig, hogy velük ilyen megesett, aztán élik tovább a sekélyes életüket. Te meg nem, mert nem volt benned annyi, hogy szarj a hülyékre! Tényleg megér ekkora áldozatot néhány idióta? Előtted áll cirka 70 év, amiből még max. 5-t kell velük töltened. Tehát eldobsz kb. 65 évet, amikor boldog lehetsz, mert néhány pattanásos tininek nem te vagy a kedvenc haverja? Légy észnél! Legalább Te, ha ők már ilyen hülyék!
2014. szept. 30. 17:25
 2/12 anonim ***** válasza:
72%

Lehet gonoszság de én totál leszarnám.

24F

2014. szept. 30. 17:35
 3/12 anonim ***** válasza:
95%

milyen az arcod? hány éves vagy?

sztem se éri meg ilyen hülyeséget csinálni...Minden csoda három napig tart... szal első napokban mindenkit megindítana, aztán lassan elfelejtenének. ha nagyon nem tudsz beilleszkedni, akkor próbáld ki magad egy másik közösségben

2014. szept. 30. 18:52
 4/12 Firedoom ***** válasza:
75%
A mi osztalyunk alltalanosban eleg zuros volt. Sokakat utaltak ki, jo paran ev kozben is elmentek. De igen ha valaki ongyilkos lenne siman menne tovabb az elet. Ha valki ok nelkul eljut oda, hogy masokat utaljon mert meno vagy mert csak. Az ezt is leszarja ha az illeto meghal.
2014. szept. 30. 19:06
 5/12 anonim ***** válasza:
73%

Én mivel sohase b*aszogattam senkit, aki nem volt szimpatikus elkerültem, ezért engem annyira rázna meg egy ilyen mintha úgy lenne valaki a suliból hogy eddig azt se tudtam hogy létezett. Mivel még nem éltem át ilyet nem nagyon tudom milyen hatással lenne rám, de tényleg nem éri meg ezt a hülyeséget csinálni miattuk. Menj át másik suliba és meg van oldva. Az "arcoddal" pedig biztos lehet valamit kezdeni.

16/F

2014. szept. 30. 19:18
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Elméletileg ez megtörtént a sulinkban. Az ofőm mondta, viszont egyetlen diáktól sem hallottam, mindenki élte tovább az életét, magyarul totálisan leszarták. Lehet, hog az elején még volt valami, de valószínűleg senkit nem érdekelt annyira, hogy huzamosabb ideig törődjenek vele, ezáltal pedig megtudjuk mi is. Szóval szerintem nem éri meg.
2014. szept. 30. 19:27
 7/12 anonim ***** válasza:
64%

Engem is szívattak, mindig hátrány volt a külsőm, vagy a zárkózottságom, de sosem lennék öngyilkos azért mert más utál.

Amúgy nem hatna meg egyáltalán, letudnám hogy egy nyomival kevesebb. Ha nem kedveltem akkor amúgy se fog hiányozni, ha nem ismertem akkor főleg nem.

Ezzel nem őket bünteted, csak magad.

2014. szept. 30. 19:31
 8/12 anonim ***** válasza:
97%

Igen, kb. az 1-essel és 7-essel értek nagyon egyet.

Nagyon szomorú és durva, amit most írni fogok. Pár éve a városban, ahol lakom, az egyik gimiben öngyilkos lett egy gyerek (híradóban is benne volt stb.). Később az osztálytársával véletlenül együtt melóztam egy nyáron. Az osztálytársa mesélte, hogy az osztály nagy részének csak annyit jelentett a gyerek halála, hogy a temetésén ellóghatták a sulit, és mindenki azon örült, hogy csomó órára nem kellett bemenniük, és nem tudom milyen dogákat úsztak meg. :S

Köpni-nyelni nem tudtam, hogy ilyen van. És van.

Úgyhogy más hülyegyerekek miatt ne bántsd magad, ne öld meg magad, akiknek csak annyit érsz, hogy a temetésed miatt lóghatnak pár óráról.

2014. szept. 30. 21:46
 9/12 anonim ***** válasza:
94%

Jajj, régen, amikor utáltam az életemet, kiközösített nyomi voltam, én is nagyon sokat gondolkoztam ezen.

Nem éri meg. Ahogy az előttem válaszoló írta, nem hatna meg senkit, aki eddig cikizett, az a halálhíredtől nem fog "megjavulni", és homokot a fejére szórva bűnbánatot tanúsítani.

A mamám mesélte, hogy volt egy osztálytársa (még a '60-as években), aki szintén kiközösített, nyomi srác volt, egy előadás során pedig a színpadon lelőtte magát, mindenki szeme láttára. Mindenkit sokkolt akkor, de a mamám ezt kuncogva mesélte, és ez elég abszurd.

2014. okt. 1. 19:20
 10/12 anonim ***** válasza:
96%

Jó persze, ezek bizarrul hangzanak...és csúnya ezt mondanom, de valahol ez a normális.

Az emberek mindig éltek, meghaltak, megölték egymást. Ha mindenki halálát tragédiaként élnénk meg, akkor hamar kihalnánk.

Ha úgy nézzük, valakinek meghal egy családtagja, akkor is normális esetben 1-2 hét és suliba jár, dolgozik, és idővel túl lesz rajta és ugyanúgy nevet, boldog és vidám mint bárki más.

Arról meg hogy nevetve mesélik...ki hogy éli meg. Nagyapám is a világ legtermészetesebb dolgaként mesélt a háborús élményeiről, és hogy haltak meg mellette emberek. De szerintem mindenki így van ezekkel egy idő után.

Meg egyszerűen...miért kellene valaki olyan miatt rosszul éreznem magam akit utálok vagy épp nem is ismerem?

2014. okt. 1. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!