Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Most mit csináljak? Sürgős!

Most mit csináljak? Sürgős!

Figyelt kérdés

szóval tavaj kezdődött.A barátnőimmel nagyon sokszor összevesztünk,és ennek jóvóltából nem maradhatott ki az örökös cseszegetés sem!Abban az évben nagyon egyedül éreztem magam,folyamatosan bántottak lelkileg-testileg!Nagyon untam hát összehaverkodtam 1 fiúval!A mai napig nagyon jóban vagyunk,és segíteni próbálunnk egymásnak amiben tudunk.És ugye jött a nyáriszünet!Az idő alatt lelkileg próbáltam magamat erősíteni!Teljesen felfrissülve boldogan áltam a sulinak!A lányokkal nagyon jóban lettümnk hirtelen akik fojton cseszegettek!De ma tesiórán rosszullettem,ert ha nem iszok eleget,vagy nagyon elfáradok rosszulleszek.....tovább nem sorolom!Szóval szóltam a tanárnak hogy nem vok jól kiengedett!Utána a lányok is jöttek utánnak én bezárkóztam,ugye rókáztam!És valamejim elkezdett dörömbölni!Mondom neki foglalt!erre mégjöbban elkezdett dörömbölni,és rángatta a kilincset!1 idő után meguntam kinyitottam az ajtót látom azt a lányt aki dörömbölt.Mondom neki:jó lenne ha már befejeznéd kapd be!erre a másik:mi bajod van vele?Erre dühösen kivonultam,mielőtt olyat mondanék amit később megbánok!44Az ajtő előtt 1 lány akivel jóban vok mondta:hogy igen ő volt az aki nem hagyott!Elmentem a fiúkhoz,mivel velük nagyon jóban vok!Erre csak azért is feljöttek utána és elkezdetek szívecskéket mutogatni!

MÁR nagyon unom őket,hogy amikor én lelkileg nagy nehezen talpra állok ők meg ellöknek!Nem akarom őket marhahúsos babapéppé verni(mivel képes lennék rá) de én valami civilizáltabb dologra gondoltam!Az egyik csajnak van 1 unoka tesója aki már 7-ikes lenne,de még most5-dikes!Szóval cseszeget ő is!Fenyeget hogy megöl...stb!Az egyik már próbált takarítószerrel megmérgezni!Egyszer beköptem őket a tanárnak,és akkor én nyertem!^^De akkor is elkezdik:ha még egyszer beköpsz nem tom hogy mit csinálok veled!Már elegem van belőlük,szívesen elmennék másik iskolába,de nem tom hogy a szüleim mit szólnának hozzá!Ja és ha beköpöm akkor sajnos az eggyik látássérült,és emiatt mindenben kivételeznek vele,mindenben neki van igaza,akkor is amikor hazudik!Nem hiszem hogy megengednék a szüleim!MIt csináljak ezekkel a parasztokkal?:(

2014. szept. 15. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Szolj a fiu baratodnak hogy allitsa le öket,es te meg kerüld a velük valo talalkozast-egyszerüen nezd öket levegönek,majd megunjak.
2014. szept. 15. 19:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi ez is hasznos válasz!:)))Csak egyre jobban kezdik elvenni az önbizalmamat!:(
2014. szept. 15. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:
A gyerekek parasztok. Jobb lesz idővel. Az iskolaváltás nem biztos, hogy rossz ötlet, hátha megengedik. A fiú barátot nem keverném bele, gyengeségnek tűnhet. Lányként sosem rohanhattam fiúkhoz segítségért, mikor engem pécéztek ki régen. Én odacsapnék nekik, ha félnek tőled, akkor nem bántanak. De ez nem kultúrált megoldás, nem kellene ezt csinálnod.
2014. szept. 15. 19:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát ugye nem akarom őket megütni!Mert ugye én kerülnék igazgatóiba!:/Csak ugye már elég fájó dolog!:(
2014. szept. 15. 20:30
 5/5 anonim válasza:
Ignoráld őket. Nem egyszerű de hatásos. És figyelj oda a helyesírásodra! ;)
2014. okt. 4. 00:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!