Egyetemen sokan irigykednek rám emiatt szerintetek jogosan? nektek se lenne szimpatikus ez így?
Figyelt kérdés
a barátomnak saját cége van. hétköznap majdnem mindennap nála alszok. este eljön értem ott alszok reggel elvisz suliba és értem is jön. hazahoz és megy tovább a munkájára. este meg megyek hozzá. Ha délután vannak csak óráaim akkor ő elmegy munkába én meg nála vagyok délutánig és takarítgatok vagy tanulok azta hazajön és eldob suliba hogy ne keljen utaznom. 60 km re van tőlem az egyetem és nemakartam kollégiumba menni
emiatt sokan irigykednek rám meg mondják hogy nekem milyen könnyű.
2014. aug. 22. 22:50
21/22 anonim válasza:
Igen, erre én is kíváncsi lennék. Én köztársasági ösztöndíjat kaptam, plusz elég jó tanulmányit, de aki nem nézte meg az ösztöndíj eredményeket az évfolyamon, vagy nem tudta a neptun kódomat, annak fogalma nem volt arról, hogy mennyi pénzt is kapok, én pedig nem vertem nagy dobra, senkinek semmi köze hozzá, irigyem sem volt... Nem értem.
22/22 anonim válasza:
Személyes véleményem szerint 1: őszintén gratulálok, hogy egy ilyen pasit fogtál ki! 2: aki irigykedik rád emiatt, az olyan is; a barátoknál nem a mennyiség, hanem a minőség számít, nem? Jó, én is szívesen lennék a helyedben, de nem lenne negatív következménye (pletykálkodás, beszólogatás, stb.), ha a szaktársad lennék, és ezt tudnád (ez most magyartalan, de remélem, érthető). És ha vannak irigyeid, akkor valamit nagyon jól csinálsz, szóval fel a fejjel! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!