Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egyetemen sokan irigykednek...

Egyetemen sokan irigykednek rám emiatt szerintetek jogosan? nektek se lenne szimpatikus ez így?

Figyelt kérdés

a barátomnak saját cége van. hétköznap majdnem mindennap nála alszok. este eljön értem ott alszok reggel elvisz suliba és értem is jön. hazahoz és megy tovább a munkájára. este meg megyek hozzá. Ha délután vannak csak óráaim akkor ő elmegy munkába én meg nála vagyok délutánig és takarítgatok vagy tanulok azta hazajön és eldob suliba hogy ne keljen utaznom. 60 km re van tőlem az egyetem és nemakartam kollégiumba menni

emiatt sokan irigykednek rám meg mondják hogy nekem milyen könnyű.

2014. aug. 22. 22:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
En csak azert irigykedem, hogy neked ez a legnagyobb problemad :D
2014. aug. 22. 23:16
 12/22 anonim válasza:

Ami ebben nem szimpatikus, hogy ilyen helyesírással, hogy lehet valaki egyetemen, ezzel foglalkozz inkább.

A többi nem lényeges, te se törődj vele.

2014. aug. 23. 07:13
 13/22 anonim válasza:
A kérdező részéről elég gyerekes megfogalmazás,a helyesírási hibákról nem beszélve.Régen még az általánosból sem engedtek így tovább.Ez az irigylésre méltó dolog!
2014. aug. 23. 07:23
 14/22 anonim ***** válasza:

Miért vesznek fel minden h*lyét egyetemre?

Viktor, tegyél már rendet, legalább a felsőoktatásban!

2014. aug. 23. 10:51
 15/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen iskolába járhatsz, hogy ezért megszólnak. Én az egyetemista éveim második felében már a páromnál laktam. Ahogy más is írta a suli mellett vezettem a háztartást és senki nem irigykedett rám. Ráadásul direkt a suli mellett vettünk ki egy lakást, hogy ne kelljen messzire mennem. Ő már dolgozott. Aki kérdezte, annak elmondtam mi a szitu, soha nem kaptam érte egy rossz szót sem, sőt... A lányokkal sokszor eszme cseréltünk. Volt, hogy két óra között recepteken agyaltunk, hogy mit is főzzek este, ami gyors, de azért tartalmas. Többnyire mindenkinek volt már párja, nincs ezen semmi irigylésre méltó.

Volt olyan évfolyamtársam is, akit 50 km-ről hozott-vitt a párja mindennap. Ha nem kérdezzük, szintén el sem mondja mit dolgozik a párja. Megteheti, a többi senkit nem érdekel. Együtt is laktak javarészt, ő is háztartást vezetett, őt sem szólta meg senki.

Azt sem, akinek nincs párja...

Szerintem ez egy marhaság, tehát őszintén kíváncsi lennék, hogy hova jársz kedves kérdező!?

Mindezek mellett igen, Neked könnyű... Ez tény, nem rosszalló megjegyzés. Neked sokkal könnyebb, mint azoknak, akik esetleg ugyanilyen távolságból buszoznak, vagy akik a rossz közlekedés miatt beköltöztek inkább koliba és csak hetente látják a szüleiket/párjukat.

Nekem is könnyű volt, hogyha valami kellett otthonról, akkor 10 km-re laktak tőlünk a szüleim, bármikor hazaugorhattam. Könnyű volt, hogy segítettek mindenben, könnyű volt, hogy ott laktam a suli mellett... És? Ettől még nekem is megvoltak a magam problémái, ha volt is irigyem, sosem erre figyeltem, vagy maximum, ha valaki megjegyezte, hogy "de jó neked", akkor rámondtam, hogy igen, szerencsés vagyok.

Minden csak nézőpont kérdése...

2014. aug. 23. 15:50
 16/22 anonim ***** válasza:

Nálunk senki sem foglalkozik ilyenekkel. Mivel orvosi, ami mellett nemigen lehet öneltartó szinten dolgozni, egy csomó embernek a szülei fizetnek albérletet, így nem is lenne hiteles.

Én otthon lakom, mivel városbéli vagyok. A barátom meg mindennap buszozik egy 40 km-re lévő településről.

2014. aug. 23. 16:13
 17/22 anonim ***** válasza:
34%
Kedves kérdező! Átérzem a helyzeted, mivel rám is irigykednek a fősulin. A rosszindulatú beszólásokat meg engedd el a füled mellett. Rám azért irigyek a többiek, mert évfolyamelső vagyok jeles átlaggal, különféle ösztöndíjat nyertem (szociális, tanulmányi, tudományos), középfokú nyelvvizsgával, valamint rendszeresen dolgozom diákmunkában rendelkezem. Mindez nagyon szúrja a szemüket, hogy szemüket, hogy én sérült emberként sikeresebb vagyok, mint ők. Sajnos kaptam már olyanokat tőlük hogy "Biztos azért lettem majdnem kitűnő, mert lefizetted a tanárokat" "fulladj bele a pénzedbe" "Meg biztos a testeddel kerested a pénzt" Ujjal mutogattak rám, hogy itt jön újgazdagék elkényeztetett csitrije, meg hogy a szüleim biztos összelopkodták a vagyonukat. Nekem borzasztóan rosszul esett, hogy egy kalap alá vettek az újgazdagokkal. Minden esetre én azt szeretném neked üzenni kedves kérdező, hgy ne törődj az ilyenekkel, mert te a szorgalmaddal és kitartásoddal sokkal többre mész mint ők. Üdv.
2014. aug. 23. 17:51
 18/22 anonim ***** válasza:
Utolsó honnan a fenéből tudnák mennyi ösztöndíjad van ha nem mondod el? Szoctám meg nem kiérdemelni kell, az jár rászorultsági alapon a hülyének is.
2014. aug. 23. 18:01
 19/22 anonim ***** válasza:
Azért nem mondom el nekik, hogy mennyi bevételem van az ösztöndíjból és a diákmunkából, mert nem tartozik rájuk. Szoctámot amúgy a fogyatékosságom miatt kaptam. Azért diákmelózok és ösztöndíjpályázatokat adok be, mert a saját erőmből szeretnék lábra állni. Másrészt én sem vagyok kíváncsi a rosszindulatú beszólásokra, ahogy a kérdező sem, szóval kedves utolsó kommentelő, légy szíves vegyél vissza magadból!
2014. aug. 23. 19:38
 20/22 anonim ***** válasza:
Na ez az nem mondod el honnan tudnák,mire irigykednének ha azt sem tudnák mennyit kapsz?
2014. aug. 23. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!