Egyetemen sokan irigykednek rám emiatt szerintetek jogosan? nektek se lenne szimpatikus ez így?
a barátomnak saját cége van. hétköznap majdnem mindennap nála alszok. este eljön értem ott alszok reggel elvisz suliba és értem is jön. hazahoz és megy tovább a munkájára. este meg megyek hozzá. Ha délután vannak csak óráaim akkor ő elmegy munkába én meg nála vagyok délutánig és takarítgatok vagy tanulok azta hazajön és eldob suliba hogy ne keljen utaznom. 60 km re van tőlem az egyetem és nemakartam kollégiumba menni
emiatt sokan irigykednek rám meg mondják hogy nekem milyen könnyű.
Ami ebben nem szimpatikus, hogy ilyen helyesírással, hogy lehet valaki egyetemen, ezzel foglalkozz inkább.
A többi nem lényeges, te se törődj vele.
Miért vesznek fel minden h*lyét egyetemre?
Viktor, tegyél már rendet, legalább a felsőoktatásban!
Nem tudom milyen iskolába járhatsz, hogy ezért megszólnak. Én az egyetemista éveim második felében már a páromnál laktam. Ahogy más is írta a suli mellett vezettem a háztartást és senki nem irigykedett rám. Ráadásul direkt a suli mellett vettünk ki egy lakást, hogy ne kelljen messzire mennem. Ő már dolgozott. Aki kérdezte, annak elmondtam mi a szitu, soha nem kaptam érte egy rossz szót sem, sőt... A lányokkal sokszor eszme cseréltünk. Volt, hogy két óra között recepteken agyaltunk, hogy mit is főzzek este, ami gyors, de azért tartalmas. Többnyire mindenkinek volt már párja, nincs ezen semmi irigylésre méltó.
Volt olyan évfolyamtársam is, akit 50 km-ről hozott-vitt a párja mindennap. Ha nem kérdezzük, szintén el sem mondja mit dolgozik a párja. Megteheti, a többi senkit nem érdekel. Együtt is laktak javarészt, ő is háztartást vezetett, őt sem szólta meg senki.
Azt sem, akinek nincs párja...
Szerintem ez egy marhaság, tehát őszintén kíváncsi lennék, hogy hova jársz kedves kérdező!?
Mindezek mellett igen, Neked könnyű... Ez tény, nem rosszalló megjegyzés. Neked sokkal könnyebb, mint azoknak, akik esetleg ugyanilyen távolságból buszoznak, vagy akik a rossz közlekedés miatt beköltöztek inkább koliba és csak hetente látják a szüleiket/párjukat.
Nekem is könnyű volt, hogyha valami kellett otthonról, akkor 10 km-re laktak tőlünk a szüleim, bármikor hazaugorhattam. Könnyű volt, hogy segítettek mindenben, könnyű volt, hogy ott laktam a suli mellett... És? Ettől még nekem is megvoltak a magam problémái, ha volt is irigyem, sosem erre figyeltem, vagy maximum, ha valaki megjegyezte, hogy "de jó neked", akkor rámondtam, hogy igen, szerencsés vagyok.
Minden csak nézőpont kérdése...
Nálunk senki sem foglalkozik ilyenekkel. Mivel orvosi, ami mellett nemigen lehet öneltartó szinten dolgozni, egy csomó embernek a szülei fizetnek albérletet, így nem is lenne hiteles.
Én otthon lakom, mivel városbéli vagyok. A barátom meg mindennap buszozik egy 40 km-re lévő településről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!