Londoni, Brighton-i Primark-ban mindig nagyon sokan vannak?
Figyelt kérdés
Az osztállyal megyünk Angliába és szeretnék bemenni a Primark üzletbe, de olvastam hogy rengetegen vannak. Mindig? És elviselhető a tömeg vagy annyira sokan vannak, hogy lépni sem lehet? Tudom milyen a minőség meg az ár , nem kell mondani :)2014. máj. 18. 17:53
1/14 anonim válasza:
A Primark-ban mindig sokan vannak, bárhova mész. :) Londonban meg gondolom főleg.
Igaz, nem Londonban élünk, de egy nagyobb városba járunk át vásárolni. Még nem tudtam olyan időpontba menni a Primarkba, hogy ne legyenek sokan. Szóval készüljetek a tömegre.
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi :) és ha adnak mondjuk 2-3 óra szabadidőt, de nem ott szeretném eltölteni az egészet, akkor érdemes bemenni? Mármint kijutok onnan? Ha gyorsan összeszedem ami kell? :D
2014. máj. 18. 18:03
3/14 anonim válasza:
Nem ilyen vészes ám a primark. Persze , vannak, mert ár - érték arányban jo bolt, de nincs olyan tömeg hogy tolakodni kelljen.
4/14 anonim válasza:
Mi az istent lehet csinálni a Primarkban? Igaz fiú vagyok, de egy nő sem hiszem, hogy eltudna annyi időt tölteni, arról, hogy mennyien vannak nem tudok sokat mondani, én Bristolban éltem, párszor voltam bent, de itt nem volt olyan vészes. Mondjuk mi mindig este szoktunk menni 6-7 fele.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenknek :) Hát én Bécsben voltam és kb.2 órát töltöttem ott, azért mert rengeteg cucc van nagyon olcsóért és mindent szeretek megnézni :D és a végén pedig átnézem, hogy mi az amire tényleg szükségem van, és mi az amire nem :) így soha nem költök olyan borzasztóan sokat
2014. máj. 18. 19:01
6/14 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy ott kell tölteni a napot. :) Csak, hogy nem az a fajta bolt, ahol csak lézengenek a vásárlók. Sokszor bizony nagy a sor a próbafülkénél és a kasszánál. Az utóbbi azért gyorsan halad, mert jó sok kassza van. Ami még sok idő, jól körbe nézni, mert bazi nagy. De én sosem töltök 1 órát sem bent, mert a férjem kint rohamot kap. :) Szóval, szerintem megoldod biztosan.
7/14 anonim válasza:
Hát vidéken nem voltak sokan Primarkban, még Exeterben se volt vészes... Az ár alacsony a minőség változó... Vannak teljesen jó cuccok, sőt az ilyen utolsó 1-3 fontos kacatok között márkás pólót is találtunk, meg zenekarost is, ami érthetetlen hogy kavarodott oda...:D Illetve a 2 fontos cipőt hülye lettem volna ott hagyni... Füvet nyírni jó az!:D
8/14 anonim válasza:
Londoni primarkba voltam, iszonyat tomeg. Ha nincs sok idot,akkor a probafulke eselytelen. Viszont ugy vegezhetsz hamar, ha nem probalsz, a kasszasok porognek :)
9/14 A kérdező kommentje:
Nem szoktam próbálni, mindig eltalálom a méretet, ha meg nem akkor a családban valakinek jó mindig :D
2014. máj. 19. 19:44
10/14 anonim válasza:
Londoni Primark-ban voltam sokan voltak az az üzet 80-szor nagyonbb mintha itthon bemész mondjuk egy C&A-ba de nem kellett tolakodni sok kassza van ugyh a sor megy de maga az egész Oxford street zsúfolt a Primark-ban csak azt tudom ajánlani h jól nézd meg hogy hl mentél be mert két kijárata van(ha nem több) és alig lehet kitalálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!