Londoni, Brighton-i Primark-ban mindig nagyon sokan vannak?
Figyelt kérdés
Az osztállyal megyünk Angliába és szeretnék bemenni a Primark üzletbe, de olvastam hogy rengetegen vannak. Mindig? És elviselhető a tömeg vagy annyira sokan vannak, hogy lépni sem lehet? Tudom milyen a minőség meg az ár , nem kell mondani :)2014. máj. 18. 17:53
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Figyelni fogok
2014. máj. 20. 15:39
12/14 anonim válasza:
Én a londoniban voltam, 3 szintes az üzlet ha jol emlékszem :D Nagyon nagy és könnyen el lehet tévedni, de nem voltak olyan sokan, hogy tolongani kelljen. A probafulkebe nem tudtam bemenni, mert hosszú volt a sor én meg siettem, de a kassza nagyon pörgött.:D
13/14 anonim válasza:
Londonban élek. Azért annyira nem kell félni a tomegtol :) Idáig egyszer volt, hogy 15 percet kellett várnom, hogy fizethessek, de akkor már zárás volt és 2 pénztár volt osszesen. Sor a kasszánál meg a próbalfulkéknél szokott lenni. Maga az uzlet nagy teruleten van és 3-4 szintes. Tehát a tomeg eloszlik, tehát nem a "lépni sem lehet" kategória.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, bejutottam, nagyon jó volt, egyáltalán nem voltak sokan, és tudtam sok dolgot venni :)
2014. jún. 6. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!