Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nektek adtak nyárra kötelező...

Nektek adtak nyárra kötelező olvasmányt? És el szoktátok olvasni őket?

Figyelt kérdés
Azt is írjátok oda lehetőleg, hogy hanyadikosok vagytok :)
2014. aug. 6. 21:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként igaza van azoknak, akik azt mondják, hogy 5 könyv nem a világ vége, de ha kötelezőnek olvassa, emlékezni is kell rájuk. Engem egyszer hazugnak nevezett általánosban 1 tanárom, mert megkérdezte, mit olvastam a nyáron. 6 könyvet olvastam SAJÁT INDÍTTATÁSBÓL, de már arra sem emlékeztem, melyikek voltak, már rég műst olvastam azóta. Mondtam 2 címet. Erre behívta anyukámat...
2015. febr. 23. 00:03
 22/25 A kérdező kommentje:
Az igen ._. Elég beteg lehet az az ember xd
2015. febr. 28. 09:05
 23/25 anonim ***** válasza:
Régi sztori már, mindegy. :)
2015. febr. 28. 17:40
 24/25 anonim ***** válasza:
A kötelező olvasmányokat általában kézbe sem veszem, talán a Légy jó mindhalálig c. könyv volt az egyetlen, amit elolvastam (mert érdekelt). Szerintem nem lesz rossz ember attól valaki, mert nem olvassa el ezeket a "remekműveket", és nem kell mindenkinek szeretnie olvasni. Bevallom, én hatalmas könyvmoly vagyok, főként fantasy, krimi és sci-fi műfajú regényeket csemegézek, de néha összejön egy-egy történelmi, romantikus, akció, naplóregény is. Emellett tudományos folyóiratokat is olvasok, leginkább az orvostudományt követem nyomon, de még számos, kémiával, biológiával vagy éppen fizikával foglalkozó újságot is szívesen elolvasok. :)
2018. jún. 11. 14:43
 25/25 anonim ***** válasza:

8. Az egyetemen az sem árt, ha jó kapcsolatot tudsz építeni a többiekkel, mert különben nem adnak jegyzetet, nem vesznek be a csoportmunkákba, nem segítenek semmit, és a későbbi elhelyezkedésed szempontjából sem mindegy, milyen a kapcsolatod a szaktársaiddal, hiszen egy területen fogtok dolgozni, ők lesznek az első szakmai kapcsolataid. Szóval bemagolhatsz hetente egy könyvet, a s*gged is kitörölheted velük, nem attól leszel sikeres és JÓ a szakmádban ;)

10-es voltam, azóta már le is diplomáztam. Remélem, te is kinőtted a pökhendi, kivagyi hisztérika korszakodat :)

2018. jún. 17. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!