Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nektek adtak nyárra kötelező...

Nektek adtak nyárra kötelező olvasmányt? És el szoktátok olvasni őket?

Figyelt kérdés
Azt is írjátok oda lehetőleg, hogy hanyadikosok vagytok :)
2014. aug. 6. 21:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Hát képzeld el, én azt az 5 db nyomorúságos könyvet 5 nap,vagy maximum egy hét alatt letudnám!

Csak a tavalyi évben 197 könyvet olvastam ki, amiknek száma azóta 294-re emelkedett.És emlékszem rájuk.. Különben meg szerintem jó kikapcsolódás egy könyv.Amit most olvastam, le sem tudtam tenni,olyan izgalmas volt. Sajnálom,hogy nem olvastok. Nem feltétlenül kötelező olvasmányt,hanem olyat,ami érdekel.( Szerintem verik az összes mozifilmet. Sokkal sokkal jobbak!)

És vicces ez a lepontozás!Látszik a hozzáállásod és hogy kik olvasták a kérdésedet..:D Meg szerintem van pár könyv,ami annyira alap,hogy elég égő lesz később,mikor akárhol szóba kerül,vagy éppen a gyereked kérdez róla valamit. És ismétlem önmagam,hogy ha tovább tanulsz (és nem is próbálod fejleszteni magad) akkor egyetemen/főiskolán jó nagy pácban leszel.

8#-as

2014. aug. 10. 18:11
 12/25 A kérdező kommentje:

Jajj hagyjuk már :D Megnézném, hogy mondjuk 5 db kb 200-300 oldal között mozgó könyvet hogy olvasnál ki te maximum 1 hét alatt...És itt kötelező olvasmányokról van szó, nem olyan könyvekről, amiket önszántunkból olvasunk, én pl. 2 nap alatt kiolvastam egy 300 oldalas könyvet, mert ÉRDEKELT, a kötelező olvasmányokat viszont nem én választom ki és legtöbbször nem is érdekel, szóval nem hiszem, hogy ki tudnám olvasni ennyi idő alatt, főleg nem 5 db-ot.

És amúgy miért, kik olvassák a kérdésemet? :D Olyan emberek, akik nem ilyen mindenbe beleokoskodó kis nyomorult 15 évesek, mint te, akiknek szent meggyőződésük, hogy mindenkinél jobbak, csak mert elolvastak 1 év alatt '197 könyvet', mindjárt összeszarom magam tőled :ooo

Az meg a másik, hogy nem tudom, te hol élsz, de nálunk nem szokás az alapján megítélni bárkit is, hogy kiolvasta-e a kötelező olvasmányokat, szerintem ettől nem leszek rosszabb ember, mint bárki más, mert nem szoktam kötelezőket olvasni :D Minek olvassak el egy olyan könyvet, ami amúgy nem is érdekel és valószínűleg soha az életben nem lesz rá szükségem? Szívesebben olvasok olyanokat, amik tényleg érdekelnek és önszántamból olvasom el őket, nem csak azért, mert valaki azt mondta, hogy muszáj ;)

2014. aug. 10. 21:57
 13/25 A kérdező kommentje:
Egyébként szoktam látni más kérdéseknél is a válaszaidat, te itt éled ki magad az interneten és erre élvezkedsz, hogy másoknak dirigálsz?
2014. aug. 10. 22:00
 14/25 anonim ***** válasza:

A 11-esnek üzenem hogy gratulálok, legyen boldog vele. Viszont attól hogy ő olyan attól nem kell mindenkinek. Én minden nap mikor nincs programom végignézek pár animét vagy filmet, mégse mondom hogy mindenkinek kéne még annak is aki nem akarja. Ja, hogy ettől nem vagyok raj....

Mind1, amúgy én is volt olyan hogy 2 nap alatt letudtam egy 600 oldalas könyvet. Viszont az NAGYON érdekelt. A többinél nem így van :/

2014. aug. 10. 22:07
 15/25 A kérdező kommentje:

600 oldalt 2 nap alatt? :o Jó gyorsan olvasol :oo

Amúgy jah, én is animéket nézek, mégse mondom azt azoknak, akik nem szeretik különösebben őket, hogy mekkora szar emberek..

2014. aug. 10. 22:13
 16/25 anonim ***** válasza:
50%

"Megnézném, hogy mondjuk 5 db kb 200-300 oldal között mozgó könyvet hogy olvasnál ki te maximum 1 hét alatt...És itt kötelező olvasmányokról van szó, nem olyan könyvekről, amiket önszántunkból olvasunk, én pl. 2 nap alatt kiolvastam egy 300 oldalas könyvet, mert ÉRDEKELT, a kötelező olvasmányokat viszont nem én választom ki és legtöbbször nem is érdekel, szóval nem hiszem, hogy ki tudnám olvasni ennyi idő alatt, főleg nem 5 db-ot."

Nem lenne vele gondom. Rá kell szánni magad.Sok olyan dolog van,amit nem szeretsz,de muszály megtenni.( Az naponta csak kb. 180 oldal lenne?)

"És amúgy miért, kik olvassák a kérdésemet? :D Olyan emberek, akik nem ilyen mindenbe beleokoskodó kis nyomorult 15 évesek, mint te, "

Tyhű.. nem kell ennyire bunkónak lenni,csak mert nem tetszik a véleményem. Ha az ember pozitív megerősitést vár,ne ezen az oldalon tegye fel kérdését...

"akiknek szent meggyőződésük, hogy mindenkinél jobbak, csak mert elolvastak 1 év alatt '197 könyvet', mindjárt összeszarom magam tőled :ooo "

Ó várj.. ezt hol is írtam? Hol? Nem találom. !!!

"Az meg a másik, hogy nem tudom, te hol élsz, de nálunk nem szokás az alapján megítélni bárkit is, hogy kiolvasta-e a kötelező olvasmányokat, szerintem ettől nem leszek rosszabb ember, mint bárki más, mert nem szoktam kötelezőket olvasni "

Képzeld én sem ez alapján szoktam.Ha meg kellene ítéljelek,akkor a kérdésed/válaszaidból tenniém,mert nincs más. Pl. Az előző válasz hangneméből..

"Egyébként szoktam látni más kérdéseknél is a válaszaidat, te itt éled ki magad az interneten és erre élvezkedsz, hogy másoknak dirigálsz?"

Hahaha.. csak sajnos nem tudom elhinni! Vagy te is Halak akvarisztika /Lovak témában "nyomulsz"?

Mikor mondtam,hogy szar emberek vagytok? Idézz,kérlek!

#14/

Köszi,boldog vagyok vele,ez az egyik hobbim. :)

Tudom,de ha például imádsz egy süteményt,akkor megkínálod a barátodat is vele,nem? Vagy ha látsz egy nagyon jó filmet, akkor ajánlod a barátodnak? Mert azért jó lenne vagy együtt nézni azt a filmet,vagy kibeszélni.. nem?

Én sem azt írtam,hogy "Szarok vagytok,mert nem olvastok,Azonnalazonnal kezdjétek el" nem?

2014. aug. 11. 09:19
 17/25 A kérdező kommentje:

Állj már le, senki nem kíváncsi rád :)

Amúgy nem is tudom, ki a bunkóbb, az, aki védi a saját igazát, vagy az, aki azért veri magát, mert lepontozták :)

Aztán:

""akiknek szent meggyőződésük, hogy mindenkinél jobbak, csak mert elolvastak 1 év alatt '197 könyvet', mindjárt összeszarom magam tőled :ooo "

Ó várj.. ezt hol is írtam? Hol? Nem találom. !!! "

"Csak a tavalyi évben 197 könyvet olvastam ki, amiknek száma azóta 294-re emelkedett."

Ha már be akarsz valakit oltogatni, jól csináld már, mert ez nagyon gáz, hogy azt se tudod, kinek mit mondasz XD

"Képzeld én sem ez alapján szoktam.Ha meg kellene ítéljelek,akkor a kérdésed/válaszaidból tenniém,mert nincs más. Pl. Az előző válasz hangneméből.. "

Előző válaszban még megint nem ezt mondtad.. "Meg szerintem van pár könyv,ami annyira alap,hogy elég égő lesz később,mikor akárhol szóba kerül,vagy éppen a gyereked kérdez róla valamit. "

Ja meg még az ilyen "egyetemen/főiskolán jó nagy pácban leszel." hozzászólásaidhoz még annyit fűznék hozzá, hogy megnézném, orvosin ki kéri számon rajtam a kötelező olvasmányokat :D Eleve igazságügyi orvosszakértő akarok lenni, szerinted majd a boncteremben ott fogok állni a hullák mellett és az Egri Csillagokból idézek nekik, hogy biztos fel ne keljenek, vagy mi? Mielőtt okoskodsz, jó lenne utánanézni dolgoknak.

Szóval ennyit rólad.

2014. aug. 11. 11:57
 18/25 anonim ***** válasza:
50%

Valamit nagyon nagyon félreértettél..x"D

Orvosin tudod,mennyit kell tanulni? Szinte hetente kell BEMAGOLNI könyveket,nem ám elolvasni párat.. Szóval ha gondod van pár könyv elolvasásával, és a szöveg értelmezésével,nem tudom hogy fogsz teljesíteni,és nem kibukni.

2014. aug. 11. 12:09
 19/25 A kérdező kommentje:

Nem értesz a szóból?:D Mondtam, hogy nem vagyok rád kíváncsi :)

Amúgy meg nem értem, mi köze van a kettőnek egymáshoz, de mindegy :D Ez az egyik, a másik, hogy még te kérdezed, mikor mondtad azt, hogy szar ember, aki nem olvas könyveket? :D Most is itt ugatsz, hogy ki fogok bukni egyetemről, mert nem olvasok kötelezőket :D Attól még, hogy nem olvasom el azt a sok unalmas könyvet, még nem azt jelenti, hogy nem tudom őket értelmezni, persze te mindenkinél jobban ismersz b_zdmeg ;) Rohadtul nem te mondod meg, hogy ki fogok-e bukni vagy sem. Szóval a jó qrvaanyádat.

2014. aug. 11. 15:02
 20/25 anonim ***** válasza:

Nem nekem szól a kérdésed, szóval bocsi, hogy belekontárkodom. :) Én emelt szinten tanultam magyart a suliban, és most magyar szakos vagyok. Értelemszerűen tehát imádok olvasni. Mégis etikátlannak tartom, hogy tanárok elvegyék a nyarat kötelezőekkel. Aki nem szeret olvasni, hadd pihenjen, aki szeret, hadd olvasson azt, amit szeretne, nem pedig akkor is kötelezőket. Nekem tetszenek a kötelezők, de van rajtuk kívül is rengeteg dolog. Az egyetemen idén van az első félévem, hogy nincs annyi kötelezőm, és ráérek mást is olvasni, amit én akarok. Hál istennek az én volt magyartanárom ugyanígy gondolkodott, sőt, őszi, tavaszi és téli szünetre házit se adott, csak az érettségi előtt állóknak. (A legtöbb tanárom ilyen volt szerencsére.)

Anyukám tanár, szerintem a tanárok is akarnak pihenni, ne kínozzák a gyerekeket.

2015. febr. 23. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!