Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Sokszor látom a következő...

Sokszor látom a következő kérdést kiírva: Nem hagyják békén őket a suliban, csúfolják őket, mit tegyenek? Ezért most azt szeretném, ha olyanok írnák le a történetüket, akik szembeszálltak az elnyomókkal és sikerült kivívni, hogy békén hagyják őket.

Figyelt kérdés

Ezek biztosan adnának egy két ötletet azoknak, akik nem tudják hogyan kezeljék a helyzetet.:)

Itt van például egy történet, ami az osztálytársammal történt:

Állandóan pofáztak neki, a teremben, az udvaron, az órákon, mindenhol. Ő minden szünetben levitt az udvarra magával egy pohár iskolatejet és egész szünetben azt kortyolgatta. Így is történt ez egy átlagosnak ígérkező napon, mikor szokásos módon ott ültünk a kerítésnél és beszélgettünk. Egyszer csak odajön egy lánybanda az osztályból és elkezdenek szájalni neki. Először csak távolról mondták a magukét, majd egyre közelebb jöttek, ahogy felbátorodtak. Aztán mikor már egészen közel voltak, belehevültek a szájalásba, ordibáltak, röhögtek. Annyira felbosszantották az osztálytársamat, hogy egyik pillanatban csak azt látom, hogy a fél doboznyi iskolatej röpül a levegőben, aztán beborítja az egész lánybandát.:) Életem egyik legjobb napja volt.:D Utána persze volt balhé, mocskolódás, szájalás, de többször a közelébe se mentek.:)

Szerintem nagyon bátor dolog volt, hogy így szembe szállt velük, én biztos nem mertem volna.:) Szóval ilyen történeteket szeretnék még, hogy az elnyomottaknak megjöjjön a bátorságuk ahhoz, hogy cselekedjenek!:)

2014. jún. 8. 01:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

8.ban 2 cigánygyerek rámszállt, igazából figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy teljesen egy súlycsoport vagyunk. Folyton visszahallottam, hogy rengeteg hazugságot állítottak rólam a hátam mögött. Utána, mikor látták, hogy az nem érdekel, már elkezdték a szemem előtt is. Ez sem igazán érdekelt, nem éreztem magam fenyegetve, mindig is békés voltam. Aztán egyszer meg akartak verni, fogalmam sincs miért. Akkor egy haverom sietett oda, és 2 a 2 ellenbe már elmentek. Ott szakadt el a cérna, megmondtam neki, hogy kicseszettül messzire mentek, innentől kezdve nem tolerálom tovább a degeneráltságukat. Másnap megláttam az egyiket, ahogy szépen jön fel egy jégkásával meg egy csomag chipsel a lépcsőn. Szépen odamentem hozzá, és kivertem belőle a fost is szó szerint. Aztán szépen magammalvittem a tanáriba, ahol beismerte, hogy ő kezdte az egészet, annyira megrémült, hogy majdnem behugyozott. Én nem kaptam semmit, ő kapott egy intőt. A pulcsiját úgy elszakítottam, hogy még az alatta lévő pólója is kettészakadt rajta. Nekem semmi bajom nem lett, kicsit kólás lett a cipőm, mikor a szájábaöntöttem az egészet.

Életem egyik legjobb döntése volt, hogy elkaptam a kis gyökeret.

2014. jún. 17. 11:49
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon jó sztorik! Ment a zöld!
2014. jún. 17. 22:02
 13/14 anonim ***** válasza:

Általánosban volt egy osztálytársnőm, aki állandóan beszólogatott nekem. Nagyon kis kényeske volt, a fiúk állandóan körüludvarolták, és élvezte, ha másokat ócsárolhat, ugrathat. Én elég csendes, félénk lány voltam.

Egyszer sorban álltunk az osztályterem ajtaja előtt, és hallottam, hogy rólam beszél, de persze úgy, hogy halljam, és a többiek röhögtek. Hátrafordultam, és orrba vágtam, de úgy, hogy eleredt az orra vére. Utána abbahagyta a kis dolgait...

Csak egyszer kell valami nagyon meglepő, rád nem jellemző dolgot tenni, és akkor leszállnak rólad, mert az emberek nem szeretik, ha valaki kiszámíthatatlan.

2014. júl. 10. 21:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Van egy videó, ahol elszakad a cérna egy srácnál, akit már régóta, folyamatosan bántalmaztak (ezt utólag olvastam az esetről):

https://www.youtube.com/watch?v=isfn4OxCPQs

2014. júl. 10. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!